Nokia ismeva Samsung, KitKat i Google

Nokia ismeva Samsung, KitKat i Google

2365
19
PODELI

Nakon što je Nokia prodala svoje odeljenje za razvoj telefona Microsoftu ove nedelje, očigledno je vrlo sigurna u svoju budućnost. U postu na Twitteru sa računa u Nemačkoj, Nokia je objavila humorističku sliku u kojoj ismeva Samsung, kao i Google-ovu kampanju za KitKat (novu verziju Android 4.4 sistema).

Nokia KitKat

 

Na slici se nalazi Samsung Galaxy S3 polomljen na pola sa poznatom rečenicom “Napravi pauzu, uzmi…”. Iako na vrlo čudan način ismeva konkurente, očigledno Nokia nema nameru da im prepusti tržište, već će se boriti za svoj deo.

Kako stoje stvari, Nokia se ne boji što Samsung drži više od 80% tržišta pametnih telefona. A ovo nije prvi put kako Nokia napada Samsung, jer je pre par meseci “poželela dobrodošlicu” Samsungu i njegovom Ativ S telefonu ismevanjem. A ranije ove nedelje Nokia UK je parkirala kamion sa reklamom za Nokia Lumia 1020 pored bilborda sa Samsung Galaxy S4 Zoom reklamom. Ali to nije imalo nikakvog uticaja na prodaju Samsung telefona.

Samsung je u prošlom kvartalu isporučio preko 70 miliona pametnih telefona, dok je Nokia prodala “rekordnih” 7.4 miliona svojih Lumia telefona. Microsoft se nada da će se ta cifra utrostručiti u narednih par godina, o čemu smo pisali u drugoj vesti.

 

Šta vi kažete na ovo? Da li podržavate Nokiu? Ili osuđujete njene postupke?

 

Nokia KitKat BIG

 

Izvor: TheVerge

19 KOMENTARA

  1. Kao i uvek do sada… o ukusima se ne raspravlja… oba telefona imaju svoje dobre i lose strane, svako neka uyme ono sto mu se svidja i yasta ima novca. Sve ostalo je samo gubljenje vremena

POSTAVI ODGOVOR