Ništa nije kao iPhone!

Ništa nije kao iPhone!

641
0
PODELI

Teško je izdvojiti samo jednu stvar, zašto je to tako. Za početak, iPhone i iOS rade u savršenom skladu, jedan iz drugog izvlače ono najbolje i pretvaraju u savršeno korisničko iskustvo. Sa kamerom iPhone 6s telefona, jednostavno je napraviti savršenu fotku ili video, zbog čega je iPhone već neko vreme najpopularniji foto-aparat na svetu. iPhone 6s će vas pozitivno šokirati već pri prvom korišćenju. Jednim pritiskom na 3D Touch, otvoriće se cela paleta novih mogućnosti. Live Photos udahnuće život vašim uspomenama. A to je tek početak priče, jer kad zaronite malo dublje u iPhone 6s otkrićete inovacije na svakom nivou.

Apple iPhone 6s oseća jačinu vašeg pritiska na ekran otvarajući nove mogućnosti interakcije sa sadržajem, a mnoge ključne radnje postaju brže i jednostavnije. Za uspomene koje ne blede, tu je najpopularnija kamera na svetu, koja nikad nije bila u boljoj formi. Uključuje Live Photos opciju, koja snima trenutke neposredno pre i nakon fotografije, koja se potom jednim dodirom pretvara u živu uspomenu. A tu je i nova FaceTime HD kamera, kao i Retina Flash, blic sa kojim će vaš osmeh zablistati u pravom svetlu.

Najnapredniji A9 čip za pametne telefone, poboljšan je i integrisanim koprocesorom M9 za obradu pokreta, a sa 64-bitnom arhitekturom, nastaje evolucija revolucionarnog dizajna. Besprekoran dizajn iPhone-a 6s utemeljen je na novoj leguri aluminijuma serije 7000. Retina HD ekrani izrađeni su od najsnažnijeg i najotpornijeg stakla ikad upotrebljenog na nekom pametnom telefonu. A srebrnom, zlatnom i svemirski sivom, sada se pridružio i iPhone 6s u boji ružičastog zlata.

Touch ID omogućava otključavanje telefona i sigurnu kupovinu u App Store-u otiskom prsta. Sa poboljšanim Touch ID senzorom, prepoznavanje otiska postalo je brže i preciznije. Najnapredniji operativni sistem za mobilne uređaje dobio je pametnije pretraživanje, još bolje ugrađene aplikacije i još mnogo toga. Zato vam WinWin preporučuje Apple iPhone 6s 32GB – Jedinstveni doživljaj na jedinstvenom telefonu!

Veličina ekrana je 4.7“, po tipu je IPS LCD, sa 16 miliona boja i rezolucijom 1334×750 piksela. Procesor je 1.84GHz Dual-Core Twister (Čipset: Apple A9), a grafička kartica PowerVR GT7600 sa šest jezgara. Radna memorija je 2GB, a Interna 32GB. Kamera od 12Mpix, ima i autofokus sa faznom detekcijom, dual LED blic, geotagovanje, simultano snimanje 4K videa i slika od 8Mpix, fokus na dodir, detekciju lica i osmeha. Prednja kamera, takođe ima funkcije detekcije lica, HDR, panorame, video.

Uz iPhone 6s dobijate veoma brz uredjaj, sa fenomenalnim setom kamera, dobrim zvukom i odličnim ekranom, dok je iOS veoma fluidan. Zato, ne gubite vreme, nabavite ga što pre!

iPhone 6s možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR