Nema šale – cene su male!

Nema šale – cene su male!

676
0
PODELI

Danas je Svetski dan šale!
Smejmo se i uživajmo u radosti, jer u WinWin-u nema šale – cene su zaista male! Imamo za vas, spreman osmeh i ponudu koja će vas obradovati, ovog 1. aprila! Humor nam svima pomaže da lakše prebrodimo neku neprijatnu ili tešku situaciju i zato na Dan šale ljudi prave bezopasne smicalice kojima druge dovode u smešan položaj. Šala se naziva „prvoaprilskom“, a onaj ko napravi smicalicu u trenutku objavljivanja šale uzvikuje „aprili-li“.

U mnogim zemljama šale se prave tokom celog dana. Cilj je smeh i zabava, a osmesi se mogu videti na svakom koraku. Dok se jedni trude da nasamare svakog koga sretnu, drugi se brinu da ne budu ti koji će da pokleknu. Dan šale se obeležava već vekovima, ali je njegovo poreklo nejasno. Postoje razna tumačenja, a jedno od njih je da se ovaj svojevrsni „narodni praznik“ pojavio krajem srednjeg veka u Evropi, kao Dan svih luda, koji je predstavljao opštenarodno veselje. Običaj zbijanja prvoaprilskih šala nije zaobišao ni balkanske prostore. Držeći se tradicije, kompanije, web stranice i druge šaljivdžije u svetu biznisa, oglašavaju se raznim prvoaprilskim šalama – od smešnih do apsurdnih.

Ni WinWin nije izuzetak, ali naša ideja nije da vas ,,nasamarimo“ već da vam izmamimo iskreni osmeh, zbog ponude koju smo vam pripremili. Želimo vam lepo proleće i udoban život uz male kućne aparate, kućni tekstil ili nove slavine iz asortimana, koji smo pripremili, da bi vas danas 1. aprila, učinili zadovoljnim i zajedno sa vama se osmehivali, povodom ovog veselog praznika. Smislite dobru šalu koju ćete „dobaciti“ komšiji preko ograde, dok budete sređivali svoj travnjak trimerima za travu iz naše ponude. Ili poklonite fen supruzi, devojci, majci… uz šaljivu poruku, na račun njene kose.

Ako ste mladi i tehnološki napredno nastrojeni, smislite dobru šalu koja ide uz smart telefon ili tablet računar. Upakujte poklon na neobičan način, učinite da nešto „iskoči“ iz paketa – uzviknite ,“aprili-li“ i sebi dragu osobu nasmejte do suza! Našalite se sa sobom, što da ne? Pa shodno tome, priuštite sebi računarsku komponentu koja vam je potrebna. Sigurno ćete imati osmeh na licu, prvo zato što imate ono što ste želeli, a drugo, u WinWin-u vas osmeh sigurno čeka. Recite šefu u šali, ali sa dosta zbilje, da su vam potrebne računarske periferije pa zajedno sa njim, pogledajte našu ponudu. Sigurno ćete naći sve što vam treba.

Davno nekad postojao je kralj koji bi svaki put kojim bi prošao, proglašavao javnim dobrom. Jednom je, 1. aprila, planirao da prođe kroz grad Notingemšir. Kada su čuli planove kralja, građani su odlučili da mu to ne dozvole. Ljutiti kralj je poveo vojsku, kako bi kaznio neposlušne građane. Kada su stigli, ceo grad se upustio u budalaste aktivnosti i smeh do suza. Videvši to ponašanje, kralj nije odoleo smehu, pridružio se građanima i odustao od kazne.

I ne zaboravite! U WinWin-u nema šale – cene su zaista male!

Specijalnu ponudu povodom 1. aprila možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR