Neka vaš vrt zasija uz električni duvač – usisivač za lišće Farm...

Neka vaš vrt zasija uz električni duvač – usisivač za lišće Farm F2800E

1747
0
PODELI

Vaš vrt više ne izgleda tako sveže i veselo kao što je do skoro izgledao?! Umesto, da budete tužni što je kraj leta, prihvatite novu sezonu i preuredite sve u skladu sa njom i učinite da vaš vrt ne bude manje lep. Lepo održavan travnjak je izlog svake bašte, a kada je jesen tu, vama je verovatno teže da ga održavate. Tada vam je najpotrebniji alat za obavljanje sezonskog čišćenja prostora oko kuće. Kako se vredi opremiti kvalitetnim alatom, WinWin vam preporučuje Farm F2800E električni duvač – usisivač lišća, koji će vam olakšati čišćenje i učiniti rad u bašti prijatnijim.

Farm F2800E duvač – usisivač za lišće, pomoći će u jesenjoj nezi bašte i uklanjanju lišća, jer svojom snagom od 2800W, lagano i praktično olakšava posao, tako da nećete završiti sa bolovima u rukama i leđima. Kapacitet uređaja od 13,2 m3/min (792 m3/sat), uz njegove tri funkcije: duvača, usisivača i seckalice, garantuje dobro obavljanje posla. Protok mu je 14.000 o/min, u jednoj brzini, dok je maksimalna brzina vazduha 270 km/h, a kapacitet vreće za lišće 35l.

Da vaše baštenske i dvorišne površine budu uredne u svim, a naročito u jesenjim danima, koristite Farm F2800E poseban uređaj 3u1, za lišće. On će pomoći i u sakupljanju lišća ispod grmlja, oko ruža, drugog cveća, na asfaltnim stazama, kao i na drugim dostupnim ili nedostupnim mestima.

Ne ostavljajte opalo lišće pod drvećem i grmljem, jer ako je vrt oboleo od plesni, gljivica i drugih bolesti, čiji uzročnici ostaju na lišću, ostaćete bez zdravog vrta. Preporučljivo je spaliti takve listove, u protivnom patogeni će ostati u kompostu i u vašoj bašti. A, ako imate lep travnjak, treba ga obavezno očistiti od lišća u jesen, inače ćete naredne sezone naći ogoljena mesta. Sačekajte dok dovoljno lišća ne opadne, a pre nego što se upustite u ovaj prijatan proces rada, pravilno se obucite. Ne zaboravite na radne rukavice, pripremite vreće za prikupljanje lišća, ako procenite da vam kapacitet vreće za lišće od 35l Farm-a F2800E, nije dovoljan. Naučite da vetar bude vaš saveznik. Lišće uvek skupljajte u pravcu vetra, jer ćete imati dodatnu pomoć u radu. Ako radite protiv vetra, onda će svaki nalet vetra oterati listove, a vi ćete morati nekoliko puta da radite istu akciju, a to je naporno.

Podelite travnjak na sekcije, odnosno, vizuelno podelite travnjak na kvadrate krećući se napred-nazad sa svojim Farm F2800E uređajem. Tako štedite vreme i trud. Ne zaboravite i na funkciju seckalice. Ako je na parceli malo lišća, sečiva će listove prosto brusiti, a tako usitnjeni mogu poslužiti i kao prirodno đubrivo za travnjak. Važno je i da sakupite lišće pre kiše. Lako je pretpostaviti da će nakon kiše listovi postati teški, lepljivi i zakomplikovaće postupak, pa pokušajte da očistite travnjak po suvom vremenu.

Zaboravite na gvozdene teške grabulje sa kratkim oštrim zupcima i na sve one prevaziđene alate za skupljanje lišća. Ako još niste kupili, treba da nabavite usisivač duvač Farm F2800E. Lišće se neće zaglaviti u njemu, neće se stvarati velike gomile koje je teško sakupiti, čišćenje neće trajati predugo, a vi ćete lišće brzo ukloniti i sve će biti mnogo praktičnije raditi.

Za svaki dobro obavljen posao, važno je da koristite pravi alat! Električni duvač – usisivač lišća Farm F2800E, je pravi alat za jesenje radove, da bi vaš vrt bio savršeno uredan i prijatan, u svako doba.

Električni duvač – usisivač lišća Farm F2800E, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR