Najbolji za zdravlje i fizičku spremnost!

Najbolji za zdravlje i fizičku spremnost!

652
0
PODELI

Opšte je poznato da oni koji se bave biciklizmom vode zdraviji život i žive duže. Redovna vožnja bicikla se pokazala kao najefektivniji način vežbanja. Preporučuje se i osobama koje se bave drugim sportskim aktivnostima. Oni koji se bave biciklizmom uglavnom imaju fizičku spremnost jednaku osobi deset godina mlađoj od sebe. Redovna vožnja bicikla jača imuni sistem, aktivira mišiće nogu, leđa, ramena i ruku.

Pomaže i pravilnom održavanju ravnoteže. Položaj tela u toku vožnje je optimalan, što dovodi do jačanja muskulature leđa i učvršćivanju kičmenog stuba. Na biciklu je težina celog tela pravilno raspoređena, tako  da nema preopterećenja skočnih zglobova i kolena, uz to i tetive jačaju. Bavljenje biciklizmom vodi do jačanja mišića respiratornog sistema i time do većeg unosa kiseonika u organizam.

Kada sve to znate, postavlja se važno pitanje: Kako izabrati odgovarajući bicikl za svoje dete?

Prvo i osnovno – deca vole bicikle! I zato je Adria Rocker 16″, zaista odličan izbor! Dete se na njemu oseća sigurno i udobno. Vožnja pozitivno utiče na psiho-fizički razvoj. Vaše dete će provoditi više vremena u prirodi, družiće se, sticaće samopouzdanje i dobro se zabavljati.

Sa svojim karakteristikama kao što su čelični ram, jedna brzina, kontra zadnja kočnica, STEEL V-brake prednja, obruči od legura, veličina rama od 16 cm – zaista je optimalan za vaše dete. Važno je kupiti pravu veličinu u pravo vreme, da bi vožnja bila prijatna i zabavna. Položaj tela, lakoća upravljanja, stabilnost i drugo, od najvećeg su značaja.

Ukoliko je izbor prvog bicikla u pitanju, naročito obratite pažnju, jer ukoliko se dete oseća udobno i sigurno, ljubav prema biciklizmu, a samim tim i drugim sportskim aktivnostima će početi da se razvija. Takođe, važno  je da se dizajn sviđa detetu. Kombinacija boja i izgled bicikla moraju se dopasti vašem detetu, jer je prva vožnja doživljaj koji nikada neće zaboraviti.

Ulepšajte divne prolećne dane svom detetu.

Bicikl Adria Rocker 16″ možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR