Najbolji saveznik u kuhinji, ručni usisivač SENCOR SVC190R

Najbolji saveznik u kuhinji, ručni usisivač SENCOR SVC190R

1691
0
PODELI

Kvalitet, dizajn i super cena!

Ručni usisivači nisu luksuz, oni su praktični, lagani i jednostavni kada morate usisati sto posle ručka. Veliki usisivači su često nezgrapni i ne vredi ih koristiti samo zbog sitnica koje biste da usisate. Kod ručnih usisivača filter je periv i lako se vadi iz usisivača, a nema ni kabla koji mora da se razvlači kao kod velikih usisivača.

Iako većina ljudi ručni usisivač smatra ne baš potrebnim luksuzom, zbog čega biste se izlagali dodatnom naporu sklapajući veliki usisivač, kada je snaga koju ručni usisivač ima sasvim dovoljna za male svakodnevne stvari koje treba da održavate čistim.

Ako planirate da usisavate mrve sa stola posle obroka, makar i one najsitnije, ručni usisivač SENCOR SVC190R je za to idealan. Izuzetno je lagan i praktičan. Radi do 15 minuta bez punjenja, poseduje trajni filter koji se pere, kao i indikator punoće baterije.

Sigurno vam je uvek teško padalo kada iz ormana morate da izvlačite usisivač, sklapate cevi, razvlačite kabal, čistite kesu, a vaše dete je samo malo izmrvilo pored stola, ili je vaš ljubimac prevrnuo svoju posudicu sa hranom. Ručni usisivač je dovoljno jak, praktičan i jednostavan, da ne morate u tom slučaju, da mislite o  korišćenju velikog usisivača.

Ručni usisivač SENCOR SVC190R, koji može da izvrši mokro i suvo usisavanje vam može biti uvek pri ruci uz

bazu za punjenje koja je slobodno stojeća, montirana na zid. Tu je i pribor koji sadrži: nastavak sa četkom, nastavak za proreze, pribor za mokro usisavanje. Uz nivo buke: 80 dB, snagu od 45 W i NiMH bateriju od 7.2V, zaista je praktičan izbor za svaku kuću.

U današnje vreme kupovina usisivača nije nimalo jednostavna. Nove tehnologije donele su mnoštvo modela različitih performansi, pa često dolazimo u dilemu da li ćemo odabrati onaj pravi. Kada sagledate  šta on realno može da pruži, bićete sigurni da ste sa Ručnim usisivačem SENCOR SVC190R  napravili pravi izbor.

On se može smatrati vertikalnim, ali i kompaktnim. Kao što smo rekli, ne napaja se iz električne mreže, već iz baterija. Dizajniran za čišćenje malih površina i sakupljanje malih ostataka na najnepristupačnijim mestima. Glavna prednost ručnog usisivača su njegove dimenzije. Upravo zbog svoje kompaktnosti i male težine, ovaj uređaj omogućuje vam da dođete do najudaljenijih i naizgled nepristupačnih uglova, pa ga čak i deca mogu koristiti. Nećete imati problem sa skladištenjem opreme, jer za takvu ,,bebu,, uvek postoji mesto.

Možete ga koristiti u kuhinji ili automobilu, praktičan je za usisavanje manje količine prašine, mrvica i sličnih nečistoća. Mada, razmislite koliko je u redu da jednom usisavate prašinu sa poda, a drugi put mrve sa stola na kojem jedete. Brinite o higijeni, a SENCOR SVC190R  će se pobrinuti da ništa ne zaostane.

Sencor ručni usisivač možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR