Najbolji gaming miševi za kupovinu u 2013.

Najbolji gaming miševi za kupovinu u 2013.

2111
0
PODELI
gaming mouses

Od Razera do Logitecha ovo su pet najboljih gaming miševa za PC i Mac koji treba da zadovolje potrebe gaming sladokusaca.

Jednoga dana skromni miš će izgubiti bitku sa touchscreen uređajima kao primarnim kontrolnim uređajima, ali za sada za većinu PC i Mac korisnika kvalitetan miš  je primarni izbor za gaming.

Bilo da ste FPS igrač koji zahteva izuzetnu preciznost ili MMO zavisnik koji voli mogućnosti snimanja makroa i snimanja profila za različite igre, ovde je pet izabranih miševa koji bi trebalo da pokriju sve gaming potrebe.

xl_Corsair_Vengeance_M65_624

1. Corsair Vengance M65

Namenjen FPS igračima, M65 ima specijalno “Sniper” dugme koje smanjuje rezoluciju senzora i trebalo bi da poveća vašu preciznost iz daljine. Avago LaserStream ADNS-9800 senzor pruža visoke tracking performanse, dok bi čvrsto kućište od aluminijuma trebalo da izdrži par oštrih udaraca o sto. Profili za više igara mogu da se čuvaju u samom mišu i može brzo da se bira između njih, a Corsair tvrdi da je životni vek tastera 20 miliona klikova, tako da će i naj hardcore gameri moći da se izvuku zaista mnogo vremena igranja iz ovog miša pre nego što i pomisle da treba da ga menjaju, ako se to uopšte dogodi.

Cena: 49.99 funti (oko 59 evra)

xl_Logitech_G600_MMO_624

2. Logitech G600 MMO Gaming miš

Ako ste više Guild Wars igrač, ovaj ergonomski miš će vam više odgovarati. Dolazi sa 3 glavna dugmeta i dva grupe od po 6 programibilnih tastera sa strane. Ima 20 unepred programiranih MMO profila čim ga izvadite iz kutije, a točkić, na koji se može kliknuti, ima i tilt mogućnost pomeranja u stranu što poboljšava komfor i pokretljivost. Ako opcije prilagođavanja hoćete maksimalno da iskoristite, svetlećí panel sa programibilnim tasterima ima  16 miliona mogućíh  kombinacija koje možete da napravite, za vaše putešestvije kroz fantasy zemlje.

Cena: 69.99 funti (oko 82.5 evra)

xl_Mad_Catz_R_A_T_624

3. Mad Catz R.A.T.M.

Dostupan u više boja, ovo je miš koji liči na ruku nekog od Transformersa, ima rezoluciju od 6400 dpi, laserski senzor i 10 programibilnih tastera, što vam daje mnogo mogućnosti za kombinovanje i veoma veliki opseg osetljivosti. Podržava Bluetooth Smart 4.0 i novu GameSmart tehnologiju, što znači duži život baterije i kompatibilnost sa drugim Bluetooth uređajima, a takođe ima mogućnost da u budućnosti radi sa smartphone aplikacijama.

Cena: 63 funti (oko 74 evra)

xl_Roccat_Kone_XTD_624 

4. Roccat Kone XTD

Gaming miš sa mozgom, nova verzija Kone miša ima rezoluciju od čak 8200 dpi i Pro Aim senzor za jako precizan tracking i 32-bitni Turbo Core V2 MCU procesor na 72MHz, da bi se obezbedio minimalan lag tokom prebacivanja između funkcija prilagođavanja i 8 programibilnih tastera. Poseduje i 576KB prostora za skladištenje makroa i igračkih profila, a dve svetleće trake na stranama miša doprinose atmosferi uživljavanja u igranje.

Cena: 89.99 dolara (oko 63 evra)

Razer DeathAdder 2013

5. Razer DeathAdder 2013

Ovo je miš sa 4G optičkim senzorom i rezolucijom od 6400dpi i ima superiornu brzinu i osetljivost. Ovo je poslednja inkarnacija DeathAdder serije i namenjena je FPS igračima koji žele da povečaju svoju preciznost. Isti udobni dizajn je zadržan i sada, a dodati su gumeni držači sa strane, idealni za duge igračke sesije u toku noći. Tu je i Razer Synapse 2.0 softverska podrška, što znači da možete skinuti igračke profile i nove verzije firmware-a sa minimalno napora.

Cena: 64.99 funti (oko 77 evra)

Izvor : T3

http://www.t3.com

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR