Najbolje kamera aplikacije za Android (08.2014.)

Najbolje kamera aplikacije za Android (08.2014.)

3733
0
PODELI

Jeste li u potrazi za naprednijom kamera aplikacijom za Android? Potrebne su vam aplikacije koje će vam pomoći da oslobodite svoju kreativnost ili možda pruže više podešavanja? Spremili smo pet najboljih aplikacija koje će proširiti funkcionalnost vašeg Android uređaja na ovom polju.

Breaker

Google Camera

Google Camera

Ukoliko niste fan aplikacije koja dolazi preinstalirana na vašem Android uređaju, možda će vas zanimati kamera aplikacija kompanije Google. Korisnički interfejs je čist i jednostavan, a postoje sve osnovne funkcije za fotografisanje. Najnaprednija funkcija je pravljenje Photo Sfere, a tu je i Lens Blur mod koji omogućava promenu dubine i fokusa objekta.

Ukoliko volite jednostavnu aplikaciju za fotografisanje, Google Camera je najbolji izbor.

Skinite je besplatnoLINK

 

 

Camera ZOOM FX

Camera ZOOM FX je jedna od najpopularnijih aplikacija za kameru u ovom trenutku. Fotografisanje pomoću glasa, time-lapse, slikanje sa zakašnjenjem (tempirano), kao i standardne fotografije, sve te opcije se nalaze u sklopu ove napredne aplikacije. Aplikacija sadrži brojne filtere za promenu kolorita i efekata, dok se hardverskim tasterima i gesturama mogu dodeliti razne funkcije. Tu je opcija za gašenje zvuka kamere, ukoliko to preferirate. Prisutni su i dodaci koji mogu olakšati pravljenje fotografija, a dostupni su za naknadnu kupovinu u okviru aplikacije.

Ukoliko želite veoma naprednu kamera aplikaciju sa brojnim funkcijama, Camera ZOOM FX je tu.

Skinite je besplatnoLINK

Kupite plaćenu verzijuLINK

 

Camera 2

Camera 2 je proizvod ljudi koji su napravili Paper Camera aplikaciju. Kao što se i očekuje, to znači da aplikacija poseduje brojne filtere za fotografisanje. Ovi filteri daju efekte crtanog filma video snimcima, ali i fotografijama. Intenzitet filtera, ali i druge opcije moguće je promeniti u podešavanjima neposredno pre slikanja.

Za one koji vole filtere na svojim fotografijama, kako bi ih postavljali na raznim društvenim mrežama, Camera 2 je odličan izbor. Nažalost, dostupna je samo u plaćenoj verziji.

Kupite plaćenu verzijuLINK

 

Camera FV-5

Camera FV-5 je vrlo ozbiljna kamera aplikacija i idealna je za one koji žele ekstremnu kontrolu nad svojim fotografijama. Interfejs ove aplikacije je nalik na velike DSLR aparate, dok ni funkcijama ne zaostaje za njima. FV-5 nudi promenu ekspoziture, merenje svetlosti, funkcije za time-lapse, EXIF i XMP upis podataka, i živi histogram. Naravno, sve funkcije za jednostavno fotografisanje su tu, od fokusa na dodir do dodeljivanja funckija hardverskim tasterima.

Za ozbiljne fotografe, koji ne žele kompromise čak i kada fotografišu svojim telefonom, Camera FV-5 je pravi izbor.

Skinite je besplatnoLINK

Kupite plaćenu verzijuLINK

 

Camera Awesome

Camera Awesome

Camera Awesome je izuzetno ispeglana aplikacija za fotografisanje sa zanimljivim mogućnostima. Može se deliti fokus, menjati balans svetlosti za razne delove fotografije, što može pomoći pri fotografisanju kadrova sa puno senki. Tu su i brojna pomagala koja će se pobrinuti da fotografije ne izgledaju nakrivljeno, kao i šeme za Pravilo trećine, Zlatni presek, Trisec i Kvadratni frejmovi.

Ukoliko tome priključite i klasične alatke za obradu i odličan korisnički interfejs, dobićete veoma dobru zamenu za fabričku kamera aplikaciju. Nažalost, ova aplikacija je dostupna samo u plaćenom izdanju.

Kupite plaćenu verzijuLINK

 

Koliko god smo se potrudili, nismo mogli da zaobiđemo plaćene aplikacije, jer one bez pogovora pripadaju ovoj listi. Verujemo da ćete među ovim aplikacijama naći onu koja odgovara baš vašim potrebama.

 

Da li smo možda propustili neku kvalitetnu kamera aplikaciju? Recite nam komentarima.

 

Izvor: Android Authority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR