Najbolje igre 2015-e godine!

Najbolje igre 2015-e godine!

3787
1
PODELI

Stigao je decembar, godina se polako, ali neminovno završava, a ova godina nam je donela veliki broj zaista sjajnih igara. Batman: Arkham Knight (srećnici koji su je igrali na konzolama će se složiti da je sjajna igra, uprkos problemima sa PC portom), The Witcher 3: Wild Hunt, Metal Gear Solid 5: Phantom Pain, Life is Strange, Rocket League, Fallout 4, Ori and the Blind Forest, Star Wars: Battlefront, Rise of the Tomb Raider, Her Story, Mortal Kombat X… i tako dalje, i tako dalje.

Breaker

Panel koji se sastoji 32 članova žirija, stručnjaka iz idustrije video igara, nominovao je i izabrao pobednike, a ove godine, zasluženo, prvu nagradu je odneo The Witcher 3: Wild Hunt. Pored njega su se za prvo mesto takmičile igre, Bloodborne, Fallout 4, Metal Gear Solid 5: Phantom Pain i Super Mario Maker. Osim nagradu za igru godine, CD Project Red je odneo nazad u Poljsku i nagradu za najbolji razvojni tim godine.


Rocket_League_coverart

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain, je zasluženo dobio nagradu za najbolju akciono/avantursitičku igru, ostavivši za sobom Betmena, Assassins Creed: Syndicate, Ori and the Blind Forest, i novog Tomb Raider-a. Takođe je dobio nagradu i za najbolju muziku.

Nagradu za najbolju glumu u video igri je dobila Viva Seifert, za svoju ulogu u Her Story, uspevši da pobedi legendu poput Mark Hamila koji je davao glas Džokeru u Batman: Arkham Knight.

Najlepša igra je ubedljivo bila Ori and the Blind forest, i samim tim je proglašena najboljom u Best art direction, kategoriji. Rocket League, zabavna mešavina fudbala i vožnje je uzela nagradu za najbolju sportsko/trkačku igru, kao i za najbolju indie igru godine. Najbolju priču, prema mišljenju žirija je imala igra Her Story, najbolja multiplayer igra je Splatoon, i naravno najbolja “tabačina” je otišla u ruke NetherRealm Studija za Mortal Kombat X. Najočekivanija igra za sledeću godinu je No Man’s Sky.

Ori i No Mans

Kako se vama čini ovaj izbor? Koja je po vama najbolja igra ove godine?

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR