Najbolje Facebook igrice

Najbolje Facebook igrice

6921
2
PODELI
facebook-games

Facebook igrice su jedan od najvećih “gutača” vremena provedenog na Facebook-u. Mnogi vole da ih igraju, a neki su i zavisni od njih. Koje su to najpopularnije i najbolje Facebook igrice, pogledajte u nastavku teksta.

 

 

 

 

 

 

 

FarmVille 2

311441-2-farmville-2

FarmVille 2 je nastavak veoma popularne Facebook igrice FarmVille iz 2009., a izašla je 2012. godine,a igru je napravila kompanija Zynga. U pitanju je farming simulacija, gde učestvujete u raznim aspektima života farmera: oranje zemlje, sađenje, uzgajanje i žetva useva, uzgajanje stoke, itd…Kao i zemljoradnja i ova igra je malo izašla iz mode, ali je i dalje vrlo popularna. Ima dosta zemlje koju možete da obradite i recimo svinja da se o njima brinete, ako to želite.

Facebook link za FarmVille 2

 

 

Texas HoldEm Poker

311436-3-texas-holdem-poker

Texas HoldEm Poker je najbolja poker igra na Facebooku. To je najveća free-to play (besplatna) poker igra na svetu i to je prva igra kompanije Zynga.Pojavila se još 2007. Iako je besplatna ima mnogo načina da potrošite vaš novac.Možete recimo da kupite nešto u gift shopu i pošaljete kao poklon vašim prijateljima. Možete igrati Texas HoldEm Poker protiv nepoznatih protivnika ili se udružiti sa prijateljima . Najbolje je što niko ne može da vas provali kada blefirate 🙂

Facebook link za Texas HoldEmPoker

 

 

Candy Crush Saga

311439-1-candy-crush-saga

Candy Crush Saga je Facebook igrica gde slažete padajuće slatkiše u grupe  od po tri. Pojavila se 2012. godine, a razvila je kompanija King. Ako od Facebook igrice zahtevate razne tipove slatkiša i još volite igre slaganja, onda je ovo prava igra za vas.

Facebook link za igru Candy Crush Saga

 

 

Diamond Dash

311438-5-diamond-dash

Diamond Dash je igra koju je napravio nemački developer Wooga i pojavila se 2011. Igra podseća na igru Bejeweled i ovde slažete dragulje u grupe i skupljate i povećavate broj svojih poena i vaš nivo. Glavna razlika u odnosu na Bejeweled je što ovde možete da podelite svoje bogatstvo sa prijateljima.

Facebook link za Diamond Dash

 

 

Dragon City

311435-6-dragon-city

Odgojite zmajeve koji bljuju vatru i kreirajte ostrva na kojima će da žive u ovoj igrici kompanije MuchGames. Kada se zmajevi izlegu i istrenirate ih, mogu da se takmiče protiv zmajeva vaših prijatelja na turnirima. Duh serijala Game of Thrones ili The Hobbit se umešao i među  Facebook igrice 🙂

Facebook link za Dragon City

 

 

Bubble Witch Saga

311440-7-bubble-witch-saga

Ovo je još jedna igra kompanije King. Tri veštice traže nove regrute za svoj coven. Potencijalni novi članovi (igrači) prolaze kroz testove gde kreiraju pauke i stavljaju sastojke u lonac koji se puši tako što razbijaju mehuriće iznad njega. Ova Facebook igrica ima oko 22 miliona igrača mesečno. Možda se i vama dopadne, ako već ne igrate ostale Facebook igrice.

Facebook link za Bubble Witch Saga

 

 

Pet Rescue Saga

311443-8-pet-rescue-saga

Opet je igra kompanije King u pitanju.Pojavila se 2013. godine. Još jedna igra slagalica gde igrači spašavaju životinje slažući blokove raznih boja. Igrica sadrži preko 50 nivoa.

Facebook link za Pet Rescue Saga

 

 

Criminal Case

Criminal case Screen-Shot-2012-12-04-at-10.59.49

Criminal Case je Facebok igrica sa detektivskom temom i u pitanju je  takozvana HOG (hidden objects game), odnosno igra sa skrivenim objektima. Razvila je evropska kompanija Pretty Simple Games. Istraživaćete ubistva i tražiti tragove da dođete do dovoljno dokaza protiv ubice koji stoji iza ubistva. Nakon što ispunite traženo treba da uhapsite ubicu da bi nastavili i prešli na sledeći slučaj.

Facebook link za Criminal Case

 

Verovatno svako među ovim igricama može da pronađe nešto što mu se dopada. Ako ne može među ovim, onda sigurno može među mnoštvom igrica koje postoje na Facebook-u.

Koje su vase omiljene Facebook igrice? Recite nam u komentarima.

 

Izvori: PC Mag, games.com, newzoo, Wikipedia

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR