Najbolje besplatne Android igre 2013

Najbolje besplatne Android igre 2013

2756
0
PODELI

Vlasnici Android uređaja, bili oni novi i veterani, uvek su u potrazi za zabavom na svom uređaju u trenucima dokolice. U tim trenucima poseže se za Play prodavnicom i listaju se besplatne igre koje još nisu isprobane. Iz tog razloga izdvojili smo one koje su se nama najviše dopale u 2013. godini.

Breaker

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8 - Airborne

Asphalt 8 – Airborne je trenutno naša omiljena trkačka igra na mobilnim uređajima. Ne teži realizmu, već nudi ludu vožnju i sate i sate zabave. Igrači napreduju kroz “karijera mod”, otključavaju nova vozila, unapređuju postojeća i takmiče se sa drugim igračima širom sveta preko internet konekcije. Standardni modovi za igru su tu, kao i “Inficirani mod” u kome se igrači jure i vozilima pogurkuju, a time prebacuju eksplozivan virus.

Neverovatno ispolirana grafika i odlična zvučna podloga čini Asphalt 8 igrom koju nećete brzo zaboraviti.

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 je pucačina iz prvog lica smeštena u okruženje zombi apokalipse. Sa odličnom i realističnom grafikom, kao i određenom dozom humora, igra nudi odlično iskustvo pri igranju na Android uređajima. Odlične kontrole i mehanizam automatskog pucanja prebacuju fokus na ono što je važno – zabava! Između borbi, postoji odličan sistem pravljenja i unapređivanja utvrđenja. Sva oružja je moguće napraviti ili unaprediti kroz valutu koju zarađujete igranjem (nije neophodno davati novac).

Ukoliko tražite pucačinu visokog kvaliteta, teško ćete naći bolju od Dead Trigger 2.

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

Dots

Dots

Dots je jednostavna, laka i zarazna puzzle igra gde igrači trebaju spojiti tačkice iste boje što je pre moguće.  Igraničeni ste vremenom ili brojem poteza, a dobijate bonus poene kada pravite kvadrate ili pravougaonike. Skupljene tačkice onda koristite za kupovinu nekih sposobnosti. Postoji i lokalni multiplejer za takmičenje između prijatelja.

Dots je vrlo zabavna i zanimljiva igra – probajte!

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4 je brzi akcioni RPG u kome igrači igraju dugu kampanju, skupljaju opremu i zlato, unapređuju sposobnosti i na kraju bore u multiplejer modu, zajedno ili odvojeno. Grafika, pogotovu u toku bitke protiv glavnih likova je zaista odlična.

Dungeon Hunter 4 je jedan od najboljih RPG igara koje možete naći na Android uređajima.

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

Galaxy on Fire 2

Galaxy on Fire 2

Galaxy On Fire 2 je sci-fi RPG koja omogućava igračima da plove kroz odlično izrađeni univerzum. Zadaci variraju od lova na pirate do rudarenja asteroida. Možete obavljati kupo-prodaju stvari, unapređivati svoj brod i kupovati nove. Prisutna je i bogata priča, dok su unapređenja dostupna za kupovinu pravim novcem.

Galaxy On Fire 2 je bogat, uzbudljiv, otvoreni RPG koji je odličan za sve sci-fi fanove.

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

Plague Inc.

Plague Inc

Plague Inc. je mračna simulacija virusa na globalnom nivou. Igrači vode zarazu od običnog kašlja, pa do opake bolesti koja razvija nove simptome, načine za prenos zaraze i otpornost na razne lekove. Vremenom, igrači otključavaju nove bolesti sa svojim specifičnostima. Dešavanja širom sveta utiču na to da promenite put evolucije bolesti.

Koliko god bila morbidna, Plague Inc je zaista zarazna igra.

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

Plants vs. Zombies 2

Plants vs Zombies 2

Plants Vs. Zombies je vrlo popularna franšiza na mobilnim uređajima. Bizarna priča u kojoj branite svoj travnjak od zombija pomoću suncokreta i graška je svakako čudna, ali ona zahteva puno taktičkog razmišljanja pre nego da posadite biljke na određeno mesto. Zombiji su vremenom sve pametniji i zahtevaju bržu reakciju za uspešnu odbranu. Svaki nivo je jedinstven i zanimljiv na svoj način, pa igra ne dosadi vremenom.

Plants Vs Zombies 2 predstavlja odličnu strategiju u maštovitom, zabavnom i šarenom pakovanju.

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

The Sims je vrlo popularna simulacija života u kojoj upravljate ljudima, dodeljujete im zadatke, pravite kuću, nalazite im posao i još puno toga. Odlična igra za sve uzraste!

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

Injustice: Gods Among Us

Injustice - Gods Among Us

Borbena igra sa popularnim junacima iz DC Comics stripova koja poseduje odličnu grafiku i upotpunjuje istoimenu igru na konzolama. Za razliku od konzolnih verzija, ovde se borba vodi kartama, likovi se unapređuju i bore 3-na-3.

Skinite je besplatno na Play Store-u

 

 

Ne budite stidljivi, podelite sa nama u komentarima koja besplatna igra se vama najviše dopala u toku protekle godine.

 

Izvor: AndroidPolice

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR