Najbolje Android igre

Najbolje Android igre

2613
3
PODELI

Android platforma se sve brže razvija, uređaji napreduju, pa danas postoji zaista veliki broj igara i teško je videti i probati sve igre kako bi znali koje su dobre. Zato mi to radimo za vas! Predstavljamo vam android igre koje ne smete propustiti!

Breaker

Tetris

Tetris

 

Igra koja je veoma poznata starijim generacijama, ali i mlađima, postoji i za Android! Postojale su i mnoge varijacije ove poznate igre, ali većina je nestala bez traga, dok je pravi klasik odoleo vremenu. Tetris je ostao pravi kralj puzzle igara i živi i dalje na Android-u!

Link za skidanje (Besplatna)

Link za skidanje (Plaćena)

 

Worms 2 – Armageddon

Worms 2

 

Prošlo je 15 godina od kako je prvi deo igre izašao za računar. Ali ne brinite se, Android verzija nikako ne deluje staro, naprotiv, u potpunosti je grafički prerađena, ali je zadržala isti duh prvobitnih “crvića”. Timska igra “crv protiv crva”, gde je cilj eliminisati protivnički tim arsenalom otkačenih oružja i poteza. “Take cover!”

Link za skidanje (Plaćena)

 

Subway Surfers

Subway Surfers

 

Trči, skači, klizaj, izbegavaj prepreke! Ukratko, to je poenta ove zarazne i grafički impresivne igre. Tu su i razni gedžeti koje možete upotrebiti da skačete više, trčite brže, vozite skejt, pa čak i letite! Iako postoji puno pokušaja u ovom žanru, Subway Surfers se istakao kao jedna od najboljih.

Link za skidanje (Besplatna)

 

Minecraft Pocket Edition

Minecraft PE

 

Minecraft je napravio izuzetan proboj na tržište igara pre par godina kao igra malog tima ljudi. Stvorena je da vam pruži ogroman otvoreni svet u kome možete skupljati resurse, graditi šta god vam padne na pamet, lovite životinje i odbranite se od raznih stvorenja. Grafika je nalik na Lego – sve je kockasto, ali je zabava neopisiva, jer je moguće vaš svet podeliti i sa prijateljima! Izgradite vaš svet, napravite server i pozovite prijatelje da vam se pridruže u njemu. Jedino ograničenje je što i prijatelji moraju imati Android uređaj i biti povezani na istu Wifi mrežu. Neka izgradnja počne!

Link za skidanje (Demo)

Link za skidanje (Plaćena)

 

World Of Goo

World Of Goo

 

Otkačena igra u kojoj morate napraviti konstrukciju pomoću malih živih loptica (Da, imaju oči i komuniciraju!) i dostići cev kako bi ostale loptice ušle unutra. Ali cilj je biti i štedljiv, jer ne smete upotrebiti sve loptice za igradnju. Tu je i veliki broj nivoa sa raznim izazovima, raznih loptica različitih boja, svaka sa svojim sposobnostima. Neka izgradnja počne!

Link za skidanje (Demo)

Link za skidanje (Plaćena)

 

Where’s My Water

Where's My Water

Ova Disney igra postala je pravi hit preko noći. Upregnite mozak i pokretima prsta uklonite zemlju i dovedite čistu vodu do simpatičnog aligatora kako bi se okupao! Odlična igra, kako za decu, tako i za odrasle. Postoji veliki broj nivoa sa brojnim preprekama koje ćete morati da pređete. Probajte i nećete moći da je ostavite!

Link za skidanje (Besplatna)

Link za skidanje (Plaćena)

 

Spider Man Running

Spider Man Running

 

Veoma popularna igra poznata još od flash verzije za računar. Odlična igra u kojoj fizika igra veliku ulogu. Cilj je preći što veću razdaljinu hvatati se konopcima za oblake. (Znamo kako to otkačeno zvuči!) Odlična je za takmičenje sa najboljim prijateljima, braćom i sestrama, roditeljima… Koji je vaš rezultat?

Link za skidanje

 

Hungry Shark

Hungry Shark

 

Od trenutka kada ste bačeni u vodu osećate glad koju je nemoguće zasititi. Upotrebnom senzora za pokrete u svom Android uređaju, pomerate uređaj i na taj način upravljate strašnom ajkulom. Meta su vam razni životinjski svet, ljudi i sve što se mrda. Cilj? Istrajati što duže.

Link za skidanje (Besplatna)

Link za skidanje (Plaćena)

 

Fruit Ninja

Fruit Ninja

 

U ulozi ste nindže koji trenira tako što mu učitelj baca voće, a on ga seče. Sve što treba da radite je da prevlačite prst preko ekrana kada voće izleti, dok izbegavate da presečete bombe. Odlična crtana grafika, brzi refleksi i ananasi! Mislite da je lako? Probajte i javite svoj rezultat!

Link za skidanje (Besplatna)

Link za skidanje (Plaćena)

 

Dead Trigger

Dead Trigger

 

Pucačine iz prvog lica su do skoro bile prava retkost na telefonima i tabletima, ali polako se pojavljuju, tako da je pred nama odlična pucačina pod nazivom Dead Trigger. Odlična grafika, za koju ćete se začuditi da li je uopšte moguće da postoji na telefonu ili tabletu, jezivi zombiji i adrenalin na svakom koraku. Uz to, igra je u potpunosti besplatna!

Link za skidanje (Besplatna)

 

Koja se igra od ovih vama dopala i koje su vaše omiljene android igre? 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR