Najbolje Android aplikacije

Najbolje Android aplikacije

4199
5
PODELI

Puno aplikacija svakodnevno niče na Play Store-u i teško je naći one vredi koristiti ili koje su zaista korisne. Zato smo sastavili ovu listu aplikacija koje su nam se dopale u skorije vreme.

 

BreakerBreaker

Readmill – ebook reader

Readmill

Readmill je vrlo jednostavan čitač za eknjige koji vam omogućava da čitate i delite knjige. Jednostavnog je dizajna, brz i praktičan. Ne poseduje puno opcija, ali mu nisu ni potrebne. Ovo je sigurno jedna od najboljih aplikacija za čitanje knjiga na Android tabletu ili telefonu.

Link do Play Store-a

 

Edge – Quick Actions

Edge

Edge omogućava da na vrlo jednostavan način otvarate ili se prebacujete iz aplikacije u aplikaciju. Dovoljno je da dodirnete okvir ekrana i pojaviće se lista aplikacija koje ste otvarali u skorije vreme, kao i kontrole za pojedine funkcije telefona, poput WiFi, Bluetooth, puštanje muzike, i drugo.

Link do Play Store-a

 

Team Viewer for Remote Control

TeamViewer

Team Viewer koriste mnogi na računarima za pristup drugim računarima za pomoć oko problema prijatelju ili kolegi. Aplikacije je dostupna i za Android sa istom funkcionalnošću kao na računaru. Dovoljno je instalirati Team Viewer na računar kome želite pristupiti i možete ga upravljati direktno sa ekrana vašeg tablet računara ili telefona.

Link do Play Store-a

 

ES File Explorer

ES_File_Explorer

Besplatan i, po nama, najbolji fajl eksplorer koji nudi puno opcija i mogućnosti. Pored standardne manipulacije fajlovima na Android uređaju, može pristupati šerovanim fajlovima ili računarima na mreži, može brisati i instalirati aplikacije na uređaju, manipulisati fajlovima na raznim cloud servisima, i još puno toga. Obavezna aplikacija za sve korisnike Android operativnog sistema.

Link do Play Store-a

 

Moves

Move

Moves je jednostavna aplikacija koja prati vaše kretanje u toku dana i beleži distancu koju ste prešli, a onda sve to složi i lepo grafički prikaže. Cilj je da vas motiviše da se krećete i živite zdravijim životom. Potrošnja baterija je minimalna i autori aplikacije su radili maksimalno na tome.

Link do Play Store-a

 

Light Flow – LED&Notifications

LightFlow

Ligh Flow je izuzetno korisna aplikacija za sve one koji poseduju Android uređaje sa LED za notifikacije. Pomoću ove aplikacije možete dodeliti neku boju određenoj aplikaciji i na taj način nećete morati da uključujete ekran uređaja kako biste proverili da li imate propuštenih poziva, poruka, mailova, facebook notifikacije ili slično.

Link do Play Store-a

 

Chronus – Home and Lock widget

Chronus

Oni napredniji koji su koristili ili koriste CyanogenMod, odmah će prepoznati ovaj widget za vreme i vremensku prognozu. U pitanju je isti widget koji je postao dostupan kao nezavisna aplikacija tog autora. Pored smeštanja naglavni ekran, možete se smestiti i na ekran za zaključavanje. Tako će vam vremenska prognoza biti odmah vidljiva čim probudite telefon ili tablet.

Link do Play Store-a

 

Themer Beta

Themer

Themer pretvara vaš glavni ekran u nešto neobično, funkcionalno i dizajnirano baš za vaš telefon. Možete odabrati jednu od brojnih tema koje su dostupne besplatno, aktivirati i odmah koristiti bez ikakvog dodatnog znanja o podešavanju telefona. Teme koje su u bazi su zaista izuzetne i nove se dodaju svakodnevno. Aplikacija je trenutno u Beta fazi i pristup je moguć samo ukoliko posedujete kod za aktivaciju. Iz same aplikacije možete zatražiti kod i on će vam stići, ukoliko imate sreće, nakon par dana.

Link do Play Store-a

 

Quickoffice

QuickOffice

Quickoffice je besplatna aplikacija koja omogućava da pravite i prepravljate Office dokumenta (Word, Excell, Powerpoint) na vašem Android uređaju. Ranije se plaćala, ali je Google otkupio, redizajnirao i omogućio da bude u potpunosti besplatna.

Link do Play Store-a

 

Speedtest.net

Speedtest

Zvanična aplikacija istoimenog sajta koja vam omogućava da testirate brzinu vašeg mobilnog interneta. Pre nedelju dana je redizajnirana tako da odgovara za sve rezolucije aktuelnih Android uređaja. Ukoliko ste osoba koja voli da testira i interesuje je brzina skidanja, brzina slanja podataka i odziv, ovo je aplikacija za vas.

Link do Play Store-a

 

Google Hangouts

Hangouts

Ovu aplikaciju verovatno već imate instaliranu na vašem Android uređaju, a da to i ne znate. U pitanju je odlična aplikacija nalik na Viber, Skype i WhatsApp, koja omogućava da se dopisujete sa svojim prijateljima, delite fotografije, obavljate video pozive, pa čak i da razgovarate i delite sadržaj sa više osoba istovremeno.

Link do Play Store-a

 

FlashFox – Flash Browser

FlashFox

Ovo je aplikacija koju su mnogi čekali i tražili u pitanjima na našem WinWin Web sajtu. FlashFox je punokrvni Firefox browser koji u sebi ima ugrađen Flash player, tako da na vašem Android ljubimcu možete igrati flash igre sa raznih sajtova, ali i vršiti pregled flash sadržaja u celini. 

Link do Play Store-a

 

Pocket Casts

Pocketcasts

Odlična aplikacija za praćenje podcastova iz raznih delova sveta. Tu spadaju radio i video emisije o raznim temama, bilo u vezi sa zabavom, IT industrijom, igrama, politikom, itd.

Link do Play Store-a

 

SoundHound

SoundHound

Koliko puta vam se desilo da ste u nekom klubu, čujete pesmu ali ne znate ko je izvođač ili kako se pesma zove? Ova aplikacija će vam rešiti taj problem na vrlo jednostavan način. Aktivirate aplikaciju, dodirnete da počne prepoznavanje pesme i onda vam ispiše kompletne podatke o pesmi, uključujući i link na YouTube-u, stranici da kupite pesmu i drugo. Samo vam je potrebna aktivna internet konekcija.

Link do Play Store-a

 

Naravno, ovo nisu sve aplikacije vredne pažnje, već samo neke od aplikacija koje su se nama dopale u poslednje vreme.

Da li vi imate neku koju nismo naveli? Recite nam u komentarima ispod ili na Facebook-u, pa ćemo ih pogledati i uvrstiti u nekom sledećem članku.

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR