Najbolja android tastatura, SwiftKey, postala besplatna

Najbolja android tastatura, SwiftKey, postala besplatna

1278
1
PODELI

Od svih tastatura koje su dostupne na Google Play Store, SwiftKey je jedna od onih sa najdužim stažom i definitivno jedna od najpoznatijih. Iako uskoro izlazi za iOS8, razvojni tim nije zaboravio Android zajednicu koja je pomogla da ova tastatura preraste u nešto neverovatno. Aplikacija je sve do sada koštala 4 dolara, ali sa današnjim unapređenjem SwiftKey je postala trajno besplatna!

Breaker

To je odlična vest za nove korisnike, a verni korisnici koji su prethodno kupili tastaturu nisu zaboravljeni – svi oni koji su prethodno kupili tastaturu dobijaju Premium Pack od 10 skinova u vrednosti od 5$ u potpunosti besplatno.

Sa poslednjim unapređenjem stigla je i SwiftKey prodavnica sa 30 dostupnih tema u ovom trenutku, dodat je poseban red za brojeve i preko 800 emoji-ja.

Mnoge od ovih mogućnosti su bile ponuđene u beta verziji, ali sada kada su svi bagovi otklonjeni, našli su se u finalnoj verziji.

Verujemo da mnogi Android korisnici na našem tržištu nisu bili u mogućnosti da koriste SwiftKey, pošto se plaćao, ali sada kada je postao besplatan vidljiv je i na našem Google Play Store-u!

 

Jeste li možda imali priliku da koristite SwiftKey?

 

Izvor: Engadget

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR