Najavljena next-gen Hitman igra

Najavljena next-gen Hitman igra

637
0
PODELI
Next-gen hitman

U sledećoj igri u Hitman franšizi, koja će se pojaviti za PC, PS4 i Xbox One. bićete u ulozi Agenta 47 na vrhuncu njegove karijere otkrio je razvojni studio IO Interactive.

U otvorenom pismu Hitman fanovima, LINK  , studio je rekao da ćemo videti kako Agent 47 “lovi svoj plen po celom svetu” sa podrškom svoje dugogodišnje saradnice i nadređenog Diane Burnwood i cele ICA agencije.

Igra se vrti oko “core Hitman fantasy”, kako je studio rekao, a oslanja se na Glacier 2 grafički engine, koristeći po studiju: “najbolje delove ovog engine-a i ono što smo naučili iz Hitman: Absolution i vuče inspiraciju iz prošlih Hitman naslova kao što su Contracts i Blood Money”.

“Ovo znači da ćemo ubaciti ekstremno visok nivo detalja na najveće nivoe koje smo ikada napravili za neku Hitman igru”, još je izjavio IO Interactive studio.

“Usvojili smo nelinearni open world pristup razvoju ove nove igre i sa ovim ćemo osigurati da se igra odigrava na ogromnim sandbox nivoima bez checkpointa. Cilj nam je da stvorimo  uverljive nivoe pune živosti, koje dozvoljavaju igračima da eksperimentišu sa AI protivnika, kreirajući tako jedinstvene momente koji svaki fan Hitman franšize voli”.

Vraća se i Conracts Mode. U njemu možete da kreirate i podelite challenge sa drugima.

Studio je još rekao:”Biće vam drago da čujete da smo uklonili magične džepove Agenta 47. Mislim da je to sve što imamo da kažemo na tu temu”.

Više informacija o novom Hitman naslovu se očekuje u narednim mesecima.

Da li se radujete novoj Hitman igri?

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR