Najavljena Guild Wars 2: Heart of Thorns ekspanzija za popularni MMORPG

Najavljena Guild Wars 2: Heart of Thorns ekspanzija za popularni MMORPG

763
0
PODELI
GW2-HeartofThorns1

ArenaNet je najavila prvu ekspanziju za popularni MMORPG Guild Wars 2, pod nazivom Heart of Thorns. Ova ekspanzija će predstaviti potpuno novi svet Maguuma Jungle. Pogledajte najavni trailer za Guild Wars 2: Heart of Thorns.

ArenaNet ovu ekspanziju naziva najdetaljnijim i najdinamičnijim okruženjem koje su ikad kreirali. Treba očekivati da ova ekspanzija popuni sve nove  oblasti dodate update-ima poslednjih godina, sa novim, teškim questovima i dinamičkim događajima za koje će trebati saradnja da bi se prelazili.

Guild Wars 2: Heart of Thorns ekspanzija neće podići level cap, to jest maksimlani nivo likova ili dodati novi nivo opreme. Umesto toga ArenaNet uvodi sistem koji zovu Masteries. Igrajući questove iz priče svog lika, učestvujući u world events i istraživanjem, igrači će dobijati Mastery poene koje mogu da troše za otključavanje načina za kroćenje nove oblasti sa džunglom.

Igrači će moći dalje da prilagode, to jest poboljšaju svoje likove kroz Specijalizaciju. Na primer. Rangeri mogu da postanu Druidi i da koriste staff oružja po prvi  put i tako dobiju nove healing, utility i elite skilove.

GW2-HeartofThorns

Takođe je najavljena nova klasa koja će se pojaviti sa Heart of Thorns ekspanzijom, a nosi ime The Revenant. Ovo je nova klasa koja koristi teški oklop. Revenanti mogu da kanališu “Mists”, čudan i mističan eter prisutan u Guild Wars 2 i tako da prizovu duhove drevnih istorijskih legendi i da koriste njihove moći i sposobnosti.

Guild Wars 2: Heart of Thorns će doneti i jedan novi World vs World borderland, kao i novi Structured PvP mod. A biće uvedeni i Guild Halls, što su mesta koje vaš guild poseduje i koje postaje njhiva baza iz koje mogu da planiraju misije i avanture. Guild Halls će naravno moći da se uređuju i nadograđuju.

Priča u ekspanziji  se nasstavlja na finale Living Story: Season 2, što će biti poznato aktivnim igračima Guild Wars 2 koji su ovo ispratili. Pogledajte i story trailer za Guild Wars 2: Heart of Thorns:

Proteklog vikenda je Guild Wars 2 bio na većem popustu i igra je mogla da se kupi za 10eur. Takođe je bio aktivan double-XP event u igri. Ovako je ArenaNet proslavila najavu nove ekspanzije.

Za sada nije poznatu kada će se tačno pojaviti Guild Wars 2: Heart of Thorns, kao ni koja će biti cena ove ekspanzije.

Da li igrate ili ste igrali Guild Wars 2? Da li ste zainteresovani za novu ekspanziju?

Izvor: PC Gamer 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR