Nagradite svoje odlikaše

Nagradite svoje odlikaše

1569
0
PODELI

Školska godina je završena i vreme je da na neki način obradujete svoje đake za uspeh koji su postigli. U nastavku ćemo Vam dati par predloga i nadamo se da ćemo pomoći u odabiru poklona.

Počinjemo od laptop računara. U WinWin asortimanu možete pronaći zaista širok izbor laptop računara raznih specifikacija. Izaberite onaj koji je u skladu sa Vašim potrebama i budžetom, naravno. Iz Lenovo kompanije stižu modeli jedinstvenog i elegantnog dizajna, sa pouzdanim AMD procesorima i sasvim dovoljno skladišnog prostora. Uz Lenovo laptop Vaši mališani, ali i Vi obavićete sve što ste započeli bez problema. Uz to, računajte na kvalitetan ekran i svemu što nude Lenovo modeli. Ono što će sigurno decu obradovati jeste to što kupovinom izdvojenih HP modela, dobijate mogućnost kupovine PC Call of Duty igrice po ceni od 1 dinar. Pored toga, svi HP modeli odišu najnovijim tehnologijama i predstavljaju idealne saveznike u kreiranju novih ideja ili surfovanje tokom odmora. Pouzdani laptop računari dolaze iz Prestigio-a koji su kreirani za lakštu upotrebu, pri čemu su itekako funkcionalni.

Zatim, Vaš odličan izbor mogu biti Altos računari raznih karakteristika po pristupačnoj ceni. Svakako prema odnosu cene i kvaliteta izdvaja se Altos Best Buy, koji omogućava udoban rad na računaru ili opuštanje uz omiljene sadržaje, surfovanje, skladištenje velike količine podataka. Pritom, dolazi uz produženu garanciju. Sa druge strane, idealan računar za igrice je Altos Gamer X4. Uz njega, ovo leto će Vašoj deci biti nezaboravno, ali ni Vi nećete odoleti.

Ono što će možda i najviše obrati Vašu decu jeste novi mobilni telefon. Izmamite im osmeh na licu i ulepšajte na još jedan način ovo leto. Kvalitetni modeli brojnih proizvođača zaduženi su da svi letnji trenuci ostanu zabeleženi u vidu kvalitetnih fotografija, koje će rado deliti sa svojim drugarima. Takođe, imaju pristup brojnim njima zanimljivim aplikacijama i igricama.

Pored telefona, nepogrešiv izbor su tableti. Tablet računari stvoreni su za zabavu, bilo kod kuće ili u pokretu. Uz njih, nijedan dan ne može biti dosadan. Na ekranima velikih dimenzija imate pristup omiljenim sadržajima. Tokom putovanja, idealni su za gledanje filmova, kako bi vreme do željene destinacije što brže prošlo, a znamo koliko su deca u tim situacijama nestrpljiva.

Uz sve navedeno, preporučujemo Vam i periferije koje užitak podižu na viši nivo i ništa manje od toga. Da li je to tastatura zanimljivog dizajna, udobne Bluetooth slušalice za uživanje u kristalno jasnom zvuku omiljene muzike, miš za udoban rad na računaru, torba ili ranac za laptop sa dečijim motivima. Bilo da poklon birate za dečaka ili devojčicu, ne brinite, ima ih u svim bojama i dezenima.

Nadamo se da smo Vam bar malo pomogli, uživajte u WinWin ponudi koju možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR