Multifunkcionalni 3 u 1 uređaj – Secka, blendira i mixuje!

Multifunkcionalni 3 u 1 uređaj – Secka, blendira i mixuje!

5148
0
PODELI

Kompanija Sencor, čija istorija seže od 1969. godine, proizvodi širok spektar kućnih aparata. Jedan od njihovih kućnih aparata, koji postaje neizostavan deo u kuhinji, jeste multifunkcionalni 3 u 1 uređaj.

Multifunkcionalni 3 u 1 uređaj kompanije Sencor poseduje u svom kompletu posudu za mešanje, seckalicu, zidni nosač, ergonomski oblikovanu ručku štapnog miksera, Mixing blade (sečivo od nerđajućeg čelika) i mutilicu. Štap za blendiranje, nož za mešanje i odvojivi dodaci izrađeni su od nerđajućeg čelika. Blender poseduje osvetljen brojčanik i ima izuzetno tih DC motor.

Sencor multifunkcionalni 3 u 1 uređaj dostupan je u zelenoj (SHB4362GR) i crvenoj (SHB4364RD) boji.

Sencor SHB4362GR, SHB4364RD

Kapacitet seckalice sa poklopcem iznosi 500ml, dok posuda za štapni mikser može da da se koristi za spremanje 800ml napitka. Motor štapnog blendera od 800W usitnjava badem, lešnik, orase. Može se čak montirati i na zid, putem nosača koji dolazi uz komplet. Dužina strujnog kabla iznosi 1.2 m. Dimenzije (ŠxDxV): 68x68x400mm. Težina: 930gr.

Priključkom mutilice (koju obično koristite na mikseru) na ergonomsku ručku možete brzo spremiti šlag za voćnu salatu ili kafu, dok korišćenjem štapnog dodatka u vidu male seckalice lako možete napraviti Smoothie (zdrav i osvežavajući napitak koji se pravi od voća i povrća uz dodatke drugim namirnica). U nastavku pogledajte jedan od naših predloga za “Smoothie od malina”.

Smoothie od malinaSmoothie od malina – Za pripremu vam treba 100gr malina, 2 čaše jogurta i 1 vanil šećer. U posudu za blendiranje stavite oko 50gr malina, dodajte jednu čašu jogurta i lepo ih ispasirajte štapnim mikserom, nakon toga stavite i 1 vanil šećer. Ostatak malina (50gr) izgnječite višuljkom, dodajte u prethodno napravljenu smesu, lagano umutite i dodajte još jednu čašu jogurta.

Očuvajte vaš imunitet i pripremite se za hladne dane uz istinski zdrave napitke!

Ukoliko se odlučite za kupovinu jednog od pomenutih štapnih blendera možete ga poručiti vrlo lako posetom ovog linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR