MSI predstavio prvi prenosivi računar spreman za VR

MSI predstavio prvi prenosivi računar spreman za VR

861
0
PODELI

MSI, vodeći proizvođač računarskog hardvera, predstavio je WT72, prvi profesionalni prenosivi računar spreman za VR opremljen najnovijim NVIDIA mobilnim grafičkim rešenjem, Quadro M5500.

Breaker

Dizajniran sa vrhunskim performansama na umu, MSI WT72 ima Intel Core i7 procesor šeste generacije ili Xeon, NVIDIA Quadro M5500 grafičku kartu i do 64GB DDR4 memorije. Najnovije grafičko rešenje za profesionalce, Quadro M5500, je najbrži mobilni GPU na svetu, pružajući do 35% bolje performanse u odnosu na predthodni model.

MSI WT72 01

“WT72 sa NVIDIA Quadro M5500 GPU je prvi prenosivi računar spreman za VR koji može da ‘protrči’ kroz najzahtevnije zadatke”, kaže Andy Tung, predsednik MSI Pan America. “VIDIA pokreće naše radne stanice, od ultra-moćnog WT72 do super lakih WS72 i WS62, mi smo oduševljeni što imamo saradnju sa njima kako bi VR revolucija poprimila potpuno novu dimenziju.”

“NVIDIA VR Ready MSI mobilni radni računar će omogućiti da virtuelna stvarnost bude prirodan deo našeg svakodnevnog života tako što će učiniti da stvaranje i konzumiranje VR sadržaja bude lako”, navodi Bob Pette, podpredsednik profesionalnog prikaza u kompaniji NVIDIA. “MSI ima odličnu reputaciju za proizvodnju izuzetnih mašina, a WT72 nije izuzetak.”

MSI WT72 02

MSI WT72 opremljen Quadro M5500 GPU-om dolazi sa raznim NVIDIA ekskluzivnim tehnologijama kako bi poboljšao VR iskustvo, uključujući VRWorks, sa inovativnom tehnologijom za rendering VR sadržaja pod nazivom Multi-res Shading i Context Priority. WT72 je Autodesk VRED sertifikovan i kompatibilan sa postojećim VR sistemima, uključujući Oculus Rift i HTC Vive.

Kako bi poboljšao multimedijalno i korisničko iskustvo, MSI je u WT72 ugradio Dynaudio zvučnike za audiofile sa Nahimic Audio unapređivačem, True Color Technology ekran sa Adobe RGB sertifikacijom za široke uglove vidljivosti i najprecizniji prikaz i novu SteelSeries tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem. Na WT72 nalaze se Thunderbold 3 i USB 3.1 konektori, a ima i Dual Fan dizajn za bolje rashlađivanje komponenti.

Cene za sve dostupne konfiguracije laptopa mogu se videti u tabeli.

MSI WT72 03

 

 

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR