MSI predstavio pet novih MSI X99 matičnih ploča

MSI predstavio pet novih MSI X99 matičnih ploča

1093
0
PODELI
MSI_X99_boards

MSI, lider u svetskoj proizvodnji matičnih ploča, je predstavio 5 novih modela MSI X99 matičnih ploča: MSI X99S GAMING 9 AC, MSI X99S GAMING 7, MSI X99S XPOWER AC, MSI X99S MPOWER i MSI X99S SLI PLUS.

Sve nove MSI X99 matične ploče su bazirane na Military Class 4 komponentama i imaju mnoštvo mogućnosti. Sve MSI X99 matične ploče imaju podršku za Turbo M.2 tehnologiju i vaš SSD može raditi do 32 Gb/s, a podržan je i SATA Express. MSI X99 matične ploče imaju podršku i za Quad SLI i CrossFire kombinacije, za najzahtevnije igrače ili za rendering.

MSI_X99_boards

MSI X99 GAMING matične ploče su sledeća generacija u ovom popularnom MSI brendu, koje je MSI izradio u saradnji sa najboljim svetskim gamerima.Imaju najbolju integrisanu zvučnu karticu Audio Boost 2, Killer ethernet i podršku za M.2 32 Gb/s i SATA Express uređaje. Najbolja nova mogućnost je Streaming engine, dedicated hardware streaming rešenje na ovim pločama, namenjen streamingu igračkih aktivnosti u 1080p i 60 Mbps bez uticaja na FPS tokom igranja. Ove ploče su zaista namenjene hi-end gamingu.

MSI_X99S_GAMING_9_AC_01

MSI X99S XPOWER AC je nosilac tradicije šampionskih overclockerskih ploča ove MSI familije matičnih ploča. Izrađena je od Military Class 4 komponenata i svaki deo ove matiče ploče je specifično podešene za overclocking. MSI OC sertifikovani modeli matičnih ploča garantuju stabilnost i najbolje overclocking performanse sa najnovijim Intel HEDT procesorima.Ova serija matičnih ploča ima novu OC Backplate (zadnju ploču), pametno rešenje za overclockere za montiranje tečnog azota. A tu je i Delid Die Guard tehnologija za olakšavanje montaže rešenja za hlađenje. OC Engine sledeće generacije ima dedicated Clock Generator za fleksibilnije podešavanje takta sistemske magistrale (BLCK) sa ograničenjima na 100/ 125 / 167 MHz.Korišćenje ovih ograničenja sprečava padanje sistema prilikom ekstremnog overclockinga i omogućava postizanje maksimalnih overclock rezultata. Ova matična ploča ima i manju potrošnju i stabilnost pri ekstremnim uslovima je zagarantovana.

MSI_X99S_XPOWER_AC_01

MSI X99 SLI PLUS matična ploča ima pregršt novih mogućnost i poboljšanja. Ima pouzdan Gigabit LAN od Intela i zvanično podržava Nvidia SLI tehnologiju. Tu je i podrška za Turbo M.2 32 Gb/s tehnologiju. Turbo M.2 je do 5 puta brži od standardne SATA 3 veze. Turbo M.2 32 GB/s je naslednik M.2 10 Gb/s, koja nudi do 3 puta brže perfomanse koristeći PCI Express Gen3 x4.Gameri mogu da uživaju u ultra brzom podizanu sistema i učitavanju igara i programa. Military Class 4 komponente su tu da pruže stabilnost i sve ove komponente su detaljno testirane.

MSI_X99S_SLI_PLUS_01

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR