Budite ponosni na svoj junski izbor, izaberite Motorola One ili Xiaomi Redmi...

Budite ponosni na svoj junski izbor, izaberite Motorola One ili Xiaomi Redmi GO.

1362
0
PODELI

Leto kuca na vrata, a to znači da nas čekaju uzbudljive letnje avanture. Ulepšajte ovaj period godine, uživajte u kvalitetu i odličnim performansama telefona o kojima će biti reči u nastavku.

Na početku, uz Motorola One učinite život lepšim i jednostavnijim. Zašto ne biste omogućili sebi ili dragim osobama prikaz omiljenih sadržaja na ekranu od 5.9“. Takođe, letnje uspomene neka zauvek ostanu zabeležene u vidu impresivnih fotografija koje ćete sa ponosom pokazati ili kojima ćete do zadnje strane ispuniti porodični album. Na prvih pogled, spreman je da privuče pažnju čak i onih najzahtevnijih, svojim zaobljenim ivicama i izuzetno pažljivom dizajnu.

Budite profesionalac uz čak dve zadnje kamere od 13MP i 2MP i prednju od 8MP. Osmojezgarni Qualcomm® Snapdragon™ procesor omogućava da Motorola One odmah reaguje na sve zadatke. Takođe, idealan je telefon za posao, jer na njegovu pouzdanost utiče baterija od 3000mAh, dok sa druge strane poseduje 3GB RAM-a i 32GB interne memorije.

Vreme je za Xiaomi Redmi GO. Svojim elegantnim dizajnom i HD ekranom od 5.0“ pruža nezaboravno iskustvo. I ovaj telefon poseduje bateriju od 3000mAh, što omogućava do 10 dana u stanju pripravnosti, do 78h muzičkog uživanja ili do 12h razgovora.

Ukoliko isključivo tragate za poslovnim telefonom, nema potrebe da se dvoumite, jer Xiaomi Redmi Go poseduje Dual nano SIM. Memorija se može proširiti do 128GB, a zasnovan je na specijalnom Android Go sistemu koji je svetu predstavljen kao najnovija Google inovacija. Uhvatite sve bitne momente, uz kamere od 8MP + 5MP.

Izaberite model u skladu sa svojim potrebama, a WinWin vam izlazi u susret kroz odlične uslove u saradnji sa mts-om.

Xiaomi Redmi GO može biti vaš za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Morava 1, a Motorola One za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Omorika 1.

Kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR