MOTA SmartRing će biti predstavljen na IFA 2014

MOTA SmartRing će biti predstavljen na IFA 2014

740
0
PODELI

Jedan od zanimljivijih tehničkih uređaja koji će biti predstavljeni na IFA sajmu je MOTA SmartRing. U pitanju je vrlo unikatan pametni prsten koji omogućava da se vide propušteni pozivi i poruke pogledom na prst.

Breaker

SmartRing poseduje mogućnost za prikazivanje notifikacija u tekstualnoj formi, pa ih možete listati koliko god to brzo budete želeli. Za sada, ovaj uređaj može da prikazuje nadolazeće pozive, tekstualne poruke, e-mail i podsetnik. To ne znači da će biti u mogućnosti da prikazuje kompletam sadržaj poruka, ali će prikazati najbitnije informacije na osnovu kojih će korisnik moći da odluči da li da izvadi telefon i pročita i odgovori. Može se upariti sa bilo kojim Android uređajem i odmah je spreman za rad.

MOTA SmartRing 04

Postoji i aplikacija koja omogućava da SmartRing prima notifikacije sa društvenih mreža kao što su Facebook i Twitter, a uskoro i Instagram, LinkedIn i Uber. Su-osnivač kompanije MOTA, Kevin Faro, rekao je da im je cilj da pruže “veoma prirodan i jednostavan način” o izveštavanju o nadolazećim porukama i olakšaju komunikaciju.

MOTA SmartRing 03

Cena za MOTA SmartRing tek treba da bude otkrivena na IFA sajmu. Ali poznato je da će biti dostupan u Severnoj Americi do kraja godine.

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR