Mortal Kombat X najavni trailer

Mortal Kombat X najavni trailer

1149
0
PODELI
Mortal Kombat X

Nova igra u popularnoj franšizi, Mortal Kombat X, je zvanično najavljena i treba da izađe 2015. godine. U odličnom najavnom traileru se može videti atmosferična bitka između najpopularnijih Mortal Kombat likova, a to su Scorpion i Sub-Zero. Pogledajte:

U traileru se može videti da se vraćaju lična oružja u igru, kao i interakcija sa okolinom, pa tako možete otkinuti grane sa drveta i njima tući svog protivnika. Takođe se vide X-Ray (rendgen) napadi koji su prvi put u Mortal Kombat franšizu ubačeni u rebootu iz 2011.

U opisu Mortal Kombat X trailera piše: “Napajan next-gen tehnologijom, Mortal Kombat X kombinuje neverovatnu filmsku prezentaciju sa dinamičnim gameplay-om što stvara do sad neviđeno Mortal Kombat iskustvo”.  

Po Warner Bros-u, Mortal Kombat X će se pojaviti za PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 i PC. Razvojni studio NetherRealm tvrdi i da će MKX “uvući igrača u konstantno online takmičenje gde je svaka borba bitna u globalnoj bitki za dominaciju”. U Mortal Kombat X će igrači po prvi put moći da biraju između različitih varijacija istog lika, što će uticati na strategiju i stil borbe.

Više informacija o Mortal Kombat X će biti poznato nakon što igra bude predstavljena na predstojećem E3 sajmu u junu.

Da li se radujete novoj Mortal Kombat igri? Da li ste igrali neki od prethodnih nastavaka?

Izvor: IGN

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR