Budite sigurni u svoj izbor – Monitor 27″ AOC 27V2Q.

Budite sigurni u svoj izbor – Monitor 27″ AOC 27V2Q.

1416
0
PODELI

Slika koju ćete videti na ovom monitoru je upravo onakva kakvom zamišljate divne prizore o kojima su Vam pričali. Tokom sedamdesetih godina 19. veka, svet je bio zainteresovan za žanr scene, uglavnom seoske idilične prizore, prepune raskošnih boja, prikazanih u kristalno jasnoj svetlosti. Ništa se nije promenilo ni danas. U 21. veku ljudi žele svetlost i prizore raskošnih boja kao i tada. Stalo im je da u svoju svakodnevnicu unesu život i zato je Monitor 27″ AOC 27V2Q  idealno rešenje za sve!

Ono što krasi ovaj monitor jeste tanak dizajn IPS panela što ga čini savršenim bilo za Vaš dom ili kancelariju. Uradite sve što poželite bez ikakvih smetnji, a za zaštićene oči tu je Flicker Free tehnologija. Čak i ako obožavate gaming, nema razloga da ne izaberete upravo predstavljeni monitor. AMD FreeSync i osvežavanje slike od 75Hz pružiće Vam nezaboravnu gaming avanturu.

Sa druge strane, uz HDMI i Display Port omogućeno je povezivanje sa drugim uređajima, dok na vratu postolja postoji odlično rešenje za upravljanje kablovima.

Monitor 27″ AOC 27V2Q – za poslovne, ali i gaming avanture.

Monitor 27″ AOC 27V2Q možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR