Moćan zvuk svuda – novi Sony EXTRA BASS zvučnici

Moćan zvuk svuda – novi Sony EXTRA BASS zvučnici

3876
0
PODELI

Kompanija Sony predstavila je nove bežične modele EXTRA BASS zvučnika – GTK-XB60 i GTK-XB90. Uz unapređeni hardver, snažniji zvuk i zvučni pritisak i još više opcija nego ranije, uz ove uređaje moći ćete da organizujete žurku gde god da ste. Zabava će potrajati do kasno u noć zahvaljujući dugom trajanju baterije i tri različita režima za čuvanje baterije, a na raspolaganju je i mogućnost dodatnog povezivanja sa drugim uređajima.

Model GTK-XB60 donosi istu tehnologiju po kojoj je poznata EXTRA BASS serija, ali uz bateriju trajanja i do 14 sati. Zahvaljujući funkciji Wireless Party Chain, možete povezati čak do 10 EXTRA BASS zvučnika.

Na raspolaganju su linijsko, trepćuće i osvetljenje zvučnika koje se može sinhronizovati sa pesmom bilo kod žanra, od elektronske do pop muzike, a aplikacije Sony Music Center i Fiestable Vam nude opciju podešavanja rasvete sa mobilnog telefona.

Sony-GTK-XB60

EXTRA BASS zvučnik GTK-XB90 donosi pravu festivalsku atmosferu, uz rasvetu sa efektom „beskrajnog ogledala“ i viši zvučni pritisak. Baterija XB60 traje i do 16 sati, uz samo četiri sata napajanja, korišćenjem jednog od tri režima za čuvanje baterije – AC, Battery ili Stamina. Zvučnikom možete upravljati preko aplikacije Fiestable, koja nudi opcije za prilagođavanje osvetljenja, kontrolu putem pokreta, DJ i efekte semplovanja.

Model GTK-XB60 će biti dostupan od septembra, u crnoj, plavoj i crvenoj boji po ceni od oko 350 eura, dok će cena modela GTK-XB90, koji će takođe biti dostupan od septembra, u crnoj boji, iznositi oko 500 eura.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR