Mobilni telefon Samsung S5280 Galaxy Star

Mobilni telefon Samsung S5280 Galaxy Star

2422
5
PODELI

Samsung je gigant u svetu pametnih mobilnih telefona sa Android operativnim sistemom. U svojoj ponudi on poseduje veliki broj telefona raznih cenovnih kategorija, a jedan od novijih povoljnijih pametnih telefona je svakako Samsung Galaxy Star S5280.

 

Samsung Galaxy Star je kompaktan pametni telefon modernog dizajna za svačiji džep. U ponudi ga ima u crnoj (Noble Black) i belog (Ceramic White) boji. Karakteriše ga ekran dijagonale 3 inča i rezolucije 320×240 piksela i težina od samo 100 grama.

 

Tehničke specifikacije:

–          Procesor: 1GHz Cortex A5

–          Ekran: TFT LCD od 3.0 inča, 320×240 piksela

–          RAM: 512MB

–          Memorija: 4GB (oko 2GB dostupno korisniku)

–          Proširenje memorije: microSD kartica (do 32GB)

–          Kamera: 2MPix

–          Dimenzije: 105 x 58 x 11.9 mm

–          Baterija: 1200mAh

 

Samsung Galaxy Star S5280 je pametni telefon manjih dimenzija koji je nedavno izašao na tržište. Spada u veoma poznatu Galaxy seriju i na njemu možete raditi većinu stvari kao na skupljoj i moćnijoj braći – pretraživanje interneta, provera mailova, korišćenje raznih čet servisa (poput Viber, WhatsApp i Skype), razmena fotografija i raznog multimedijalnog sadržaja, pregled videa, i još puno toga.

Pogoni ga Android verzije 4.1.2 (Jelly Bean) u kombinaciji sa TouchWiz korisničkim interfejsom poslednje generacije koji vrlo lepo radi i pomoćiće Vam da bez ikakvih ometanja obavljate svakodnevne obaveze. Tu je i Google Play Store pomoću koga ćete moći da instalirate sve željene aplikacije.

Samsung Galaxy Star S5280 crni

Zanimljivo je da ovaj telefon poseduje procesor od čak 1GHz. Iako je u pitanju nešto sporiji ARM procesor sa Cortex A5 arhitekturom, izuzetno je štedljiv. Tako da će baterija dugo trajati.

Od načina povezivanja, Galaxy Star poseduje USB, Bluetooth i WiFi, tako da možete četovati sa svojim prijateljima dok sedite u omiljenom kafiću ili se povezati na svoju WiFi mrežu dok ste kod kuće i uvek biti u toku sa dešavanjima. Šteta je što telefon ne poseduje GPS čip, ali to je doprinelo nižoj ceni.

Samsung Galaxy Star S5280 beli

Prisutna je kamera rezolucije 2Mpix, dovoljna za povremeno fotografisanje. Moguće je i snimanje videa, ali u QVGA rezoluciji sa 15FPS-a. Samsungov Media Player podržava veliki broj audio i video formata, pa je itekako vredan pažnje. Važno je pomenuti i prisustvo radio čipa, tako da možete slušati omiljenu radio stanicu i u pokretu.

Mali i kompaktan, modernog dizajna, Samsung Galaxy Star S5280 je odličan uređaj za ljude kojima je potreban pametan telefon po povoljnoj ceni.

 

Pogledajte ovaj model u našoj ponudi

 

Stevan Stevanović

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR