Mobilni telefon Gigabyte GSmart GS202

Mobilni telefon Gigabyte GSmart GS202

1585
0
PODELI

Gigabyte je kompanija koja se probija na tržištu pametnih mobilnih telefona i nudi vrlo pristupačne, a dobre telefone bazirane na Android operativnom sistemu. Pre samo par dana upoznali smo se sa Rio R1 modelom ovog proizvođača, a sada imamo prilike da se upoznamo sa modelom sličnih karakteristika. U pitanju je model GSmart GS202.

 

 

 

 

 

Tehničke specifikacije:

  • Procesor: Dvojezgarni na 1GHz
  • Ekran: 4.3″ 800×480 IPS
  • RAM: 512MB
  • Memorija: 4GB (~1.5GB dostupno korisniku)
  • Proširenje memorije: microSD kartica (do 32GB)
  • Kamera: 5MPix, 2592х1944, Autofocus, LED blic
  • Prednja kamera: 0,3Mpix
  • Operativni sistem: Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
  • Baterija: 1500mAh
  • Dimenzije: 130.5 x 66.5 x 10.9mm

 

Gigabyte GSmart GS202, kao i prethodni Rio R1, je model sa dve SIM kartice tj. dual SIM aparat. Takvi telefoni su danas vrlo traženi na našem tržištu i prisutni su kod velikog broja poslovnih korisnika, koji bi, umesto dva telefona, nosili jedan pametan telefon. U ponudi imamo model u crnoj i beloj boji, tako da se lako možete opredeliti za ovaj simpatičan telefon sa velikim ekranom.

Gigabyte GSmart GS202

 

Gigabyte GSmart GS202 poseduje odlične karakteristike za svoj cenovni rang. On poseduje dvojezgarni procesor radnog takta od 1GHz. Ugrađeno je 512MB RAM memorije, što je za većinu operacija dovoljno. GS202 poseduje 4GB interne memorije, od čega je oko 1.5GB dostupno korisniku. Takođe, memorija je proširiva microSD memorijskim karticama kapaciteta do 32GB.

gigabyte-gsmart-gs202

Ono po čemu se ovaj model izdvaja od prethodno predstavljenog Rio R1, ali i od konkurencije,  je odličan IPS displej od čak 4.3“ inča u dijagonali. U pitanju je ekran rezolucije 800×480 sa odličnim uglovima vidljivosti. Rekli bismo da je kvalitet ekrana ono što nas je privuklo ovom modelu i zaista je dobar za svoj cenovni rang.

gs202pop_4

Kamera u GS202 je identična onoj iz Rio R1. U pitanju je modul rezolucije 5Mpix čijim smo kvalitetom vrlo zadovoljni. Na dnevnom svetlu fotografije su izuzetno dobre, usudili bismo se reći i odlične. Dok je video lošiji. Mada smatramo da će većina korisnika češće slikati, nego snimati, tako da ovo i ne mora predstavljati neku manu.

gs202pop_3

GSmart GS202 radi na Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) operativnom sistemu, koji je vrlo dobro optimizovan, pa telefon funkcioniše vrlo dobro čak i sa par istovremeno pokrenutih (nezahtevnih) aplikacija. Po izgledu, u pitanju je čist Android sistem, kako ga je Google zamislio. A to nikako ne može biti loše.

gs202pop_1

Gigabyte GSmart GS202 je odličan izbor za one kojima je ekran na Rio R1 mali, ili pak vole telefone koji poseduju ekran dijagonale 4.3 inča. Glavni adut mu je odličan IPS ekran dijagonale 4.3 inča sa širokim uglovima vidljivosti, kao i dual SIM funkcija koja omogućava da Vaše dve SIM kartice budu istovremeno aktivne. Ukoliko tragate za povoljnim dual SIM telefonom sa velikim i dobrim ekranom, svakako imajte u vidu ovaj telefon.

 

Link do WinWin Web strane proizvoda možete naći ovde

 

Stevan Stevanović

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR