Mnogo više svetlosti!

Mnogo više svetlosti!

3124
0
PODELI

LED sijalice su savršen izbor za osvetljenje u Vašem domu, jer pri istoj snazi obezbeđuju više svetlosti, ali i veću uštedu u potrošnji električne energije. Uživajte u porodičnom okupljanju, poslovnom prostoru ili tokom čitanja omiljene knjige.

Prednosti:

Uzimajući u obzir odnos snage (W) i količine svetlosti kojom sijalica zrači (lm), ogleda se prednost upotrebe LED sijalica, a to je svakako efikasnost. Ukoliko se poredi sa standardnim sijalicama, LED svetiljka iste snage, proizvodi mnogo više svetlosti, pri čemu generiše manji nivo toplote i time se smanjuje rizik od požara. Istraživanja su pokazala da LED sijalica od svega 9W proizvodi jačinu svetlosti od 750lm, koliku pruža klasična sijalica od čak 75W. Odlikuje ih duži životni vek, kao i odličan kvalitet koji sprečava treperenje prilikom prigušenja energije. Takođe, mogu da izdrže i najgore uslove jer su otporne na šokove i vibracije. Na Vama je samo da odaberete topliju ili hladniju nijansu.

Zaključak:

LED sijalice sa svim svojim prednostima su svakako pravi izbor za osvetljenje privatnog ili poslovnog prostora, čijom upotrebom se obezbeđuje ušteda električne energije, više svetlosti, kao i bolji kvalitet.

Savet plus:

Pri izboru LED sijalice, treba voditi računa o vrsti grla koje je Vama potrebno. Izbor je širok, od onih specijalizovanih za lustere, lampe, rasvetne instalacije ili za tzv. „spot“ svetla. Takođe, preporuka je da se montiraju u otvorenim i poluotvorenim lusterima, kako se životni vek ne bi skratio.

Ponudu LED sijalica možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR