Mini šporeti – idealni i za male kuhinje i za velike porodice!

Mini šporeti – idealni i za male kuhinje i za velike porodice!

1287
0
PODELI

Kuhinja je prostor koji okuplja porodicu i prijatelje. Tu se pripremaju kafe, kuvaju stari i probaju novi recepti, pripremaju rođendani i slave, a sve u cilju bliskosti sa ljudima koje volimo. Neke kuhinje su suviše male, u njima nema prostora za druženje, a leti u njima nije ni moguće boraviti duže vreme, jer je vruće. Zato su mini šporeti savršeni ukoliko želite više prostora u kuhinji, a pošto se lako prenose, možete ih tokom leta postaviti na terasu ili u dvorište i uživati u hrani, ali i svežini letnje kuhinje. Ako u ovome vidite prednost za vas i vašu porodicu, vreme je da nabavite jedan ovakav uređaj. WinWin vam za vaš užitak u kuhinji i predstojećem letu, preporučuje električni mini šporet Luxell LX13560.

Velika rerna, zadovoljavajuće performanse, pristupačna cena, samo su neke od prednosti. Osim toga, u potpunosti zamenjuje velike šporete sa svojim mogućnostima. Mini električni šporet Luxell LX13560, snage 2500W, kapaciteta 39l, sa 2 ringle čija je snaga 1000W i 1500W, a dimenzija 14.5cm i 18cm, za sve one koji nemaju dovoljno mesta u kuhinji, ili im je potreban manji šporet, je pravo rešenje. Podešavanje termostata je moguće od 80 do 320 stepeni, kao i selektivno uključivanje grejača. U komplet ulaze 2 pleha i jedna rešetka. Potpuno praktično, zar ne?

Dok za standardni šporet morate da odvojite prostor u kuhinji, mini se može postaviti bilo gde. Mini šporet, za razliku od mikrotalasne, poseduje ringle na kojima se mogu pripremati obroci, kao i kod standardnih šporeta. Standardni šporeti zauzimaju dosta prostora, skuplji su i više zagrevaju prostoriju u odnosu na mini šporete. Tokom zime to ne mora da smeta, ali leti zna da oteža pripremu bilo kog jela. Sa mini šporetom Luxell LX13560 je ručak spreman, a prostor svež. Vi niste oznojeni i umorni, već sa zadovoljstvom možete da se pridružite svojim ukućanima, u prijatnom obedovanju.

Mini šporeti ne zauzimaju mnogo prostora i idealno su rešenje za male stanove i kuće. Obzirom da su lakši od standardnih šporeta, mogu se lako premestiti, a selidba sa njima nikad neće biti jednostavnija. Zgodni su za pripremu obroka, kako za višečlanu porodicu, tako i za samce. Takođe su idealna opcija ukoliko nemate novca za veliki šporet. Uklapaju se u velike kuće, male stanove, vikendice i letnje kuhinje. Poseduju sve što je potrebno jednom domaćinstvu, tako da su savršeni i za one kojima je potreban samo za pripremu kafe, a i za one kojima će služiti za svakodnevnu pripremu hrane. Mini šporeti mogu biti odličan uređaj ukoliko imate specifične potrebe usled kojih je kupovina većeg aparata nepraktična, štede ozbiljan prostor, a obavljaju posao kada zatreba.

Ukoliko želite da ugodite sebi, nabavite Luxell LX13560 i usput razmišljajte o slasnim receptima koje biste mogli spremiti bez muke, za lep ugođaj vaše porodice, prijatelja i vas samih.

Luxell LX13560 elektirčni mini šporet možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili kupiti u jednoj od preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR