MFP Canon Pixma MX-495 – Kvalitetan otisak.

MFP Canon Pixma MX-495 – Kvalitetan otisak.

2669
0
PODELI

Potreban Vam je pristupačan multifunkcijski uređaj za kućnu upotrebu? Predstavljamo Vam MFP Canon Pixma MX-495.

Pre svega, ovaj uređaj donosi kvalitetnu i vrlo povoljnu štampu. Sa druge strane, savršeno se uklapa u svaki ambijent, ne zauzimajući puno prostora. Omogućava brzo štampanje: 8,8 slika u minuti (mono) i 4.4 slike u minuti (u boji), uz rezoluciju do 4800dpi. MFP Canon Pixma MX-495, bežični i višenamenski uređaj, pruža mogućnost povezivanja na informatički oblak, vezu sa faksom, kao i mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata. Jednostavno možete štampati, kopirati, skenirati i slati dokumenta putem faksa. Takođe, odlikuje ga mogućnost štampanja sa smart telefona i tableta, kao i skeniranje na iste.

Uz opcioni Canon XL kapacitet ketridža, ostvaruje se dodatna ušteda u poređenju sa drugim opcijama, tako da u tom slučaju računajte na veći obim štampe i ređu zamenu ketridža. MFP Canon Pixma MX-495 pruža mesečni obim štampe do 1.000 stranica, pri čemu je maksimalan kapacitet ulaza običnog papira 100 listova, a foto-papira 20.

Štampajte, kopirajte i skenirajte na visokom nivou, uz MFP Canon Pixma MX-495.

MFP Canon Pixma MX-495 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR