Za lepši novembar, Meizu M8c i Xiaomi Redmi S2.

Za lepši novembar, Meizu M8c i Xiaomi Redmi S2.

736
0
PODELI

Pravo je vreme da sebi obezbedite idealne partnere koji će Vam omogućiti da oblačne i hladne dane što lakše prebrodite.

Krenite u uzbudljivu avanturu, uz Meizu M8c. Meizu M8c odiše elegantnim dizajnom, ali i odličnom snagom. Pritom, izuzetno je tanak i lagan i teži svega 140 grama. Svojim vrhunskim performansama, svakog trenutka je spreman za sve zadatke. Krasi ga četvorojezgarni Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 procesor na 1.4GHz, kao i 2GB RAM-a.

Uživajte u radu i zabavi na HD ekranu od 5.45“ koji pruža apsolutno jasne slike pri čemu je svaki odsjaj prošlost. Kada je reč o onome što je svima nama jako bitno, ne brinite, besprekorne fotografije su tu uz glavnu kameru od 13MP, a svaki selfie rado podelite sa prijateljima jer on može biti samo savršen uz prednju kameru od 8MP. I to nije sve, ukoliko ste u potrazi za idealnim poslovnim partnerom, Meizu M8c je upravo taj, jer poseduje dve SIM kartice.

Takođe, novo iskustvo pruža i Xiaomi Redmi S2. Radite sa užitkom uz snagu koju pruža osmojezgarni Qualcomm`s Snapdragon 625 procesor. Xiaomi Redmi S2 sigurno može biti i odan saputnik sa baterijom kapaciteta od 3080mAh, ali i mogućnošću upotrebe 2 SIM kartice. Uhvatite sve momente uz prednju kameru od 16MP, kao i zadnju od 12MP+5MP.

Povezivanje sa drugim uređajima je olakšano putem Bluetooth-a 4.2 Ι Bluetooth-a HID portova. Opredelite se za onaj u sivoj ili zlatnoj boji, a Xiaomi Redmi S2 ispuniće sva Vaša očekivanja bilo da je reč o radu ili zabavi. Sve to na fenomenalnom HD+ ekranu od 5.99“.

Izaberite model u skladu sa svojim potrebama, a WinWin Vam izlazi u susret kroz odlične uslove u saradnji sa mts-om.

Ukoliko je Vaš izbor Meizu M8c za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Morava 2, WinWin Vam daruje poklon kupon u vrednosti od 2.000 dinara. U slučaju da odaberete Xiaomi Redmi S2 za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Omorika 1, očekuje Vas poklon kupon u vrednost od 3.000 dinara.

Kupon možete iskoristiti za kupovinu bilo kog artikla iz WinWin asortimana, a kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR