Sasvim opravdan izbor, Meizu 15 Lite i Vivax Point X2.

Sasvim opravdan izbor, Meizu 15 Lite i Vivax Point X2.

843
0
PODELI

Zašto u martu ne biste obradovali sebe ili dragu osobu novim smart telefonom? Kako bismo vam olakšali izbor, predstavljamo vam Meizu 15 Lite i Vivax Point X2.

Telefon koji će apsolutno privući vašu pažnju jeste Meizu 15 Lite. Pre svega, njegov prefinjen dizajn primetan je na prvi pogled. Na savršenom ekranu od 5.46“ možete uživati u omiljenim sadržajima. Za ljubitelje u fotografije, tu je zadnja Sony IMX362 kamera od 12Mpix, kao i prednja od 20Mpix. AI tehnologija je zadužena za bolji kvalitet svake fotografije. Takođe, zasnovan je na Android 7.1.2 operativnom sistemu.

Ono što poseduje Meizu 15 Lite jeste 4GB RAM-a, kao i 32GB interne memorije. Kako biste na adekvatan način obavili sve što poželite, tu je Qualcomm Snapdragon 626 procesor sa 8 jezgara. Sa druge strane, pouzdanim partnerom čini ga baterija kapaciteta od 3000mAh. Smatramo da će najteže biti da odaberete adekvatnu boju, zato se u WinWin asortimanu nalaze crni, zlatni i crveni. Odluka je na vama.

Novi model u našoj ponudi jeste Vivax Point X2, smart telefon koji omogućava istovremeni rad više aplikacija uz pomoć četvorojezgarnog procesora i 3GB RAM-a. Internu memoriju od 16GB možete nadograditi do 128GB. Samim tim, imate mogućnost da sačuvati veliki broj fotografija koje ćete napraviti uz prednju kameru od 8Mpix i zadnju od 13Mpix.

Svi sadržaji dostupni su na ekranu od 5.47“, a Vivax Point X2 može biti i veran poslovni asistent jer poseduje Dual SIM. I ne samo to, računajte da vas neće izneveriti u nezgodnom trenutku jer kapacitet baterije iznosi 4000mAh.

Izaberite model u skladu sa svojim potrebama, a WinWin vam izlazi u susret kroz odlične uslove u saradnji sa mts-om.

Meizu 15 Lite može biti vaš za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Omorika 1, a Vivax Point X2 za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Morava 2.

Kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR