Mašina po meri Vašeg veša!

Mašina po meri Vašeg veša!

911
0
PODELI

Kako bi Vaš veš bio savršeno čist, potrebno je odabrati odgovarajuću mašinu.

Vox WM 552 je izuzetno ekonomična, sa potrošnjom od samo 0,95 kWh. Poseduje kapacitet od 5kg veša, a broj obrtaja iznosi 500 u minuti.  Dizajnirana za mala kupatila u kojima nema mnogo prostora. Inox bubanj sprečava koroziju, a poseduje i sistem za zaštitu od poplave. Sa 15 programa pranja. Energetska klasa A+ omogućava izuzetnu uštedu energije.

Favorit MP8006 ima kapacitet 6 kg veša i brzinu od 800 obrtaja u minuta. Poseduje 15 programa pranja, a spada u proizvode energetske klase A++, pa u skladu sa tim omogućava znatnu uštedu energije. Opcija odloženog starta će Vam omogućiti da je programirate da započne sa radom onda kada Vi želite. Poseduje sistem zaštite od izlivanja vode, eko sistem za uštedu energije, kao i opciju kontrole količine pene u mašini.

Gorenje W6101/S SterilTub program se brine da unutrašnjost mašine za pranje bude perfektno čista i sterilna, što omogućava prijatan miris veša. Funkcija se koristi i kada je bubanj prazan i eliminiše sve bakterije iz unutrašnosti mašine. Zahvaljujuću Child lock funkciji, vrata se ne mogu otvoriti tokom procesa pranja. Za dodatnu sigurnost kontrolna ploča može biti zaključana jednostavnim pritiskom na dugme ili kombinacijom dva dugmeta na sredini. Poseduje kapacitet od 6kg veša, 18 programa pranja, a A+ energetski razred omogućava znatnu uštedu energije.

Candy GC4 1071 D1/2 ima kapacitet od 7kg i brzinu od 1000 obrtaja u minuti. Spada u proizvode A+ energetske klase, što omogućava znatnu uštedu energije. Neki od programa koje ima su brzo pranje (14, 30 i 59 minuta), program za osetljivu kožu, programe za vunu i svilu, ručno pranje i hladno pranje. Poseduje opciju odloženog starta.

Beko WMY 71233 LMB3 poseduje opciju zaključavanja zbog bezbednosti dece. Aktiviranjem zaključavanja sprečavate bilo kakve izmene u odabranom programu. Zahvaljujući automatskom sistemu za kontrolu vode, količina vode se automatski prilagođava kako biste dobili optimalne performanse u zavisnosti od veličine i vrste tkanine koja se pere. Vodi računa o Vašem budžetu, s obzirom da spada u proizvode A+++ energetskog razreda. U mašinu staje 7kg veša, a broj obrtaja u minuti iznosi 1200.

Bosch WAB20061BY  ima funkciju automatskog podešavanja punjenja, pa obezbeđuje da se koristi samo količina energije i vode potrebna za to punjenje. Kontinuirano automatsko podešavanje punjenja kod aparata sa upravljanjem potrošnjom vode ActiveWater postiže još tačnije rezultate. Sa posebnim ExtraShort 30 programom za podešavanje vremena, možete sušiti do 2 kg opranog veša brzo i efikasno. Ovaj program je napravljen za upotrebu sa ExtraShort 15 programom za pranje veša, što znači da će se veš oprati i osušiti za manje od sat vremena.

LG FH0C3ND poseduje Direct drive motor, koji je izuzetno pouzdan i neverovatno tih. Izaberite program pranja i tehnologija 6 Motion Direct Drive će pokretati bubanj za pranje u različitim smerovima, pružajući tkaninama odgovarajuću negu i istovremeno ih čineći ultra čistim. Funkcija Smart Diagnosis omogućava brzo i jednostavno detektovanje problema bez pozivanja servisera. A+++ energetski razred donosi neverovatnu uštedu energije.

Samsung WW70K5410UW/LE sa Add Wash funkcijom, omogućava Vam da dodate odeću koju ste zaboravili, nakon pokretanja ciklusa. Takođe, možete ubaciti ručno opranu odeću koju želite samo da isperete ili centrifugirate. Tehnologija Eco Bubble obezbeđuje snažno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mehuriće, tako da brzo prolazi kroz tkaninu i jednostavno uklanja nečistoće dok štiti tkaninu i štedi energiju. Smart Check automatski sistem nadzora grešaka, otkriva i utvrđuje probleme i pruža jednostavna rešenja za otklanjanje grešaka pomoću aplikacije za Smart telefone.

LG FH4U2VDN1 poseduje TurboWash funkciju, koja pored toga što smanjuje uobičajeni program pranja na samo 59 minuta, smanjuje i potrošnju električne energije do 15 procenata i potrošnju vode do 40 procenata. Funkcija Tag On pruža mogućnost preuzimanja programa kao što su Wool, Baby Care ili Cold Wash na Smart telefon, a Cycle Download skladišti do 20 ciklusa na godišnjem nivou.

LG F14U1JBS6 poseduju funkciju TurboWash Jet Spray, što znatno smanjuje vreme pranja, štedi gomilu energije i bolje čisti odeću. Funkcija Jet Spray prska vodu direktno na tkaninu u trajanju od približno 120 sekundi, čineći već impresivne cikluse pranja i ispiranje uz tehnologiju 6 Motion Direct Drive još efikasnijim nego pre. TurboWash smanjuje uobičajeni program pranja na samo 59 minuta.  Sa 3 u 1 True Steam tehnologijom: Allergy Care uklanja alergene kontrolom temperature, Steam Refresh osvežava odeću za samo 20 minuta, a Steam Softener koristi čistu vodenu paru, najbolji higijenski omekšivač.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR