Masažer – saveznik na putu do glatke kože!

Masažer – saveznik na putu do glatke kože!

1585
0
PODELI

Sigurno se pitate da li anticelulit masažer može da pomogne da ponovo imate zategnutu i glatku kožu? Odgovor je: Naravno, da! Masaža bilo koje vrste, osim što opušta, može pomoći da se ukloni bol, poboljša cirkulacija i da se razbiju masne naslage, pa time i one koje stvaraju celulit. Da biste se rešili celulita, potrebni su prilično jaki i snažni pokreti. To može biti zamorno, posebno onda kada je u pitanju tvrdokorni celulit. Za takav problem, WinWin ima rešenje, Benice M240 masažer sa infracrvenim svetlom, koji će uspešno pružiti pomoć.

Svi znaju za prednosti anticelulit masaža, ali to je tretman koji morate dobro platiti u kozmetičkom salonu. I neće vam biti dosta jedan. Rešite se ovog estetskog problema, masažom koju sami možete obaviti kod kuće, koristeći redovno Benice M240. Kontinuiranom upotrebom, on smanjuje naslage celulita, pospešuje cirklulaciju, doprinosi tonusu mišića, zateže kožu i uklanja napetost u mišićima. Vibracioni motor sa visokim obrtnim momentom i infracrvenim talasima, omogućava pojačan efekat masaže. Benice M240 ima i mogućnost regulacije brzine rotacije masažne glave, a snaga mu je 25W. Težine je 1.3kg, a uz masažer dobijate 4 specijalizovana masažna nastavka i mrežasti prsten koji sprečava kontakt kose i masažera.

Najbolji je uz primenu anticelulit gela ili kreme, koji svojim aktivnim sastojcima zatežu kožu i eliminišu potkožne grudvice. Masažer treba koristiti u intervalu, ne dužem od 15min i u kombinaciji sa anticelulit kremama. Ovaj uređaj deluje u borbi protiv celulita, tako što stvara pritisak na kritične regije na vašem telu. Celulitom su najviše zahvaćene butine i zadnjica, premda ni stomak ni ruke nisu pošteđeni njegovog prisustva. Masažer omekšava kožu i potkožno tkivo, poboljšava cirkulaciju i tako omogućava da telo bolje upije aktivne sastojke, koje ima gel protiv celulita. A onda aktivni sastojci rade svoje. Jedni dodatno poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju razgradnju masnih naslaga, drugi zatežu kožu i čine je jačom i glatkom, a samim tim celulit čine manje vidljivim. Masne ćelije se, usled stalnog fizičkog uticaja na njih, lakše odvoje od potkožnog tkiva, usitne i ravnomernije prerasporede pod kožom. Rezultat je to, što će trvrdokorni celulit vremenom nestati. Osim toga, u masnom tkivu koje se gomila pod kožom, gomilaju i se raznorazni toksini. Najbolji način da ih se rešite, jeste da pokrenete limfni sistem. Blagim pritiskom masažera aktivira se uspavani limfni sistem i brže se izbacuju toksini.

Iako je Benice M240 masažer namenjen za celulit, primetićete da sjajno opušta i nećete pogrešiti, ako ga isprobate na leđima, ili da se rešite bolova u ramenima. On deluje tako što šalje vibracije kroz regiju koju masirate i na taj način pomaže da se masno tkivo razgradi. Prednost je u lakoći korišćenja. Dovoljno je samo da ga prinesete kritičnoj regiji i blago pritisnete. Ostatak posla odradiće sam i vi ne morate da zamarate svoje ruke! Infracrveni zraci dodatno poboljšavaju efekte masaže jer dubinski podstiču cirkulaciju i zagrevaju deo tela koji se masira, čime naravno, ubrzavaju i nestanak celulita.

Pravilno pripremite telo za masažu. Obavezno nanesite gel kao podlogu. Tako ćete sprečiti nastanak modrica usled zatezanja kože masažerom. Pokreti treba da su pravilni. Na stomaku treba da budu kružni, u smeru kazaljke na satu. Masaža donjeg dela tela uvek treba da ide odozdo naviše.

Uz pametan i dobar izbor gela, Benice M240 masažer može biti sjajno iskustvo, sa brzo vidljivim rezultatima.

Benice M240 masažer možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR