Pripreme za leto već mogu da počnu uz Lotto Fitness CORSO 3...

Pripreme za leto već mogu da počnu uz Lotto Fitness CORSO 3 traku za trčanje.

931
0
PODELI

Trake za trčanje svakako poboljšavaju izdržljivost I pružaju mnogobrojne pozitivne efekte. Upravo jedna od njih jeste, Lotto Fitness CORSO 3.

Lotto Fitness CORSO 3 traka za trčanje poseduje motor od 2.0 KS, a maksimalna brzina je od 1-14km/h. Takođe, modernom dizajnu doprinosi i LED displej od 5“. Sve što poželite ostvarićete uz čak 12 programa. Ali ni to nije sve, dok trenirate, možete i da uživate u omiljenoj muzici, jer ova traka poseduje MP3 ulaz.

Samim tim, na traci Vam je dostupan vizuelni prikaz svih parametara treninga. Ostvarite top formu treniranjem kod kuće, a pritom i uživajte jer možete istovremeno raditi i druge aktivnosti, poput gledanja televizora ili slušanja muzike. Takođe, pri ruci Vam je uvek osveženje. Uz Lotto Fitness CORSO 3 ne postoje izgovori, u smislu da nemate vremena da odlazite na treninge van kuće, nemate neophodnu opremu za treninge napolju. Dovoljno je da napravite svoj lični program vežbanja i na dobrom ste putu da brzo sagorite kalorije i dođete do željene forme i izgleda. Međutim, ne zaboravite da je osnova svakog napretka pravilna i zdrava ishrana.

Trake za trčanje imaju mogućnost sklapanja i time se štedi prostor, a poseduju i točkiće za lakše premeštanje. Takođe, gumeni podmetači kod ove trake smanjuju opterećenje u zglobovima, a podržava maksimalnu težinu do 110kg.

Lotto Fitness CORSO 3 traka za trčanje će zasigurno biti Vaš idealni saveznik za postizanje željenog izgleda i dobrog zdravlja. Učiniće da se osećate zadovoljno i budete puni samopouzdanja. Pomoći će Vam da akumulirate svoju fizičku i psihičku snagu i da budete spremni za sve životne izazove.

Lotto Fitness CORSO 3 traku za trčanje možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR