Logitech TK820 bežična tastatura sa touchpadom

Logitech TK820 bežična tastatura sa touchpadom

5201
0
PODELI

Logitech je nedavno svoju ponudu obogatio bežičnom tastaturom Logitech® Wireless All-in-One Keyboard TK820, s ugrađenim touchpadom koji istovremeno omogućava olakšano kucanje i navigaciju.

 

 

 

 

 

 

“Kreirali smo Logitech Wireless All-in-One tastaturu TK820 da bismo, u jednoj elegantnoj glatkoj tastasturi, objedinili sve ono što vam je potrebno za upravljanje i kontrolu sadržaja na vašem računaru,“ rekla je Charlotte Johs, potpredsednica za globalni razvoj brenda i portfolija za PC dodatke. “Ova tastatura nudi inovativan način navigacije jer omogućava da kucate, dodirujete i upravljate, sve sa jednim uređajem.“

logitech tk820

Logitech Wireless All-in-One TK820 tastatura je ultra-tanka i zauzima manje mesta na vašem stolu jer se bežično povezuje s vašim računarom, a uz pomoć ugrađenog touchpada unapređuje navigaciju. Površina touchpada je znatno veća nego ona koju možete videti kod prenosnih računara, tako da možete da usmeravate, zumirate i prevlačite lagano i udobno. Touchpad, takođe, podržava do 13 Windows® 8 multi-touch pokreta uz instalaciju Logitech SetPoint softvera.

Uz atraktivan dizajn, tastatura pruža i vrhunsku udobnost pri kucanju. Sistem tastera The Logitech PerfectStrokeTM ravnomerno distribuira pritisak kucanja po površini tastera, tako da je svaki pritisak prsta tih i lagan, čak i ako pogodite ivicu tastera. Svi The IncurveTM tasteri su blago zaobljeni, da bi omogućili prstima da lakše klize po tastaturi, tako da se kucanje odvija nesmetano i udobno, koliko god da traje.

Uz tastaturu Logitech Wireless All-in-One TK820 dolazi i minijaturni prijemnik Logitech Unifying, koji koristi Advanced 2.4 GHz povezivost da bi vam pružio pouzdanost žične veze, uz sve pogodnosti bežične. Bežična konekcija je snažna i pouzdana, tako da tastaturu možete da postavite u poziciju koja vam najviše odgovara i uvek uživate u brzom prenosu podataka, bez ikakvih kašnjenja ili prekida.

Logitech TK820 možete pronaći u ponudi WinWin shopa.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR