Logitech Spotligt podiže prezentaciju na viši nivo!

Logitech Spotligt podiže prezentaciju na viši nivo!

4831
0
PODELI

Logitech Spotlight predstavlja pravi primer moderne elegancije. Prefinjena izrada i sofisticirana zlatna boja savršen su stilski spoj, što čini Spotligt moćnim baš kao što i izgleda.

Presenter-Logitech-Spotlight

Kada otvorite kutiju, pronaći ćete USB punjač, koji Vam samo jednim minutom punjenja omogućava čak tri sata korišćenja, pa ćete uvek biti spremni. Logitech Spotlight se trenutno povezuje putem USB prijemnika ili Bluetooth Smart tehnologije.

Presenter-Logitech-Spotlight-Presentation

Sledeći korak predstavlja uparivanje sa moćnom aplikacijom, koja se sama ažurira, kako biste uvek imali pristup najnovijim funkcijama u prezentaciji. Nakon što ste se pripremili, prezentacija može da počne!

Velika prednost Spotlighta je izuzetna jednostavnost upotrebe – upravljaćete bez problema uz pomoć samo 3 dugmeta: dugme koje Vas vodi korak unapred (Next) , dugme koje Vas vodi korak unazad (Previous) i Spotlight dugme.

Presenter-Logitech-Spotlight-Pointer

Kada kliknete na Next dugme, dobijate opciju podešavanja vremena prezentacije na 30 minuta, 60 minuta ili jednostavno odaberite neku drugu minutažu koja Vama odgovara. Kako bi prezentacija bila što efektnija, tu je i opcija podešavanja visine zvuka.

Presenter-Logitech-Spotlight-Presentation-Zoom

Nakon toga, otvaraju se opcije za odabir nivoa osvetljenja i veličine „kruga“ koji osvetljava. U zavisnosti od sadržaja koji prezentujete, dvostrukim klikom na Spotlight dugme možete odabrati fokus na sadržaj u vidu oivičenog kruga ili svetlosnog snopa.

Izuzetno moćan, omogućava Vam interakciju sa sadržajem na udaljenosti do 30 metara. Uz napredni sistem pokazivanja, lako ćete istaći i uvećati tačke na svom slajdu u visokoj rezoluciji, čime će pažnja svih prisutnih biti usmerena na isti. Upozorenje vibracijom podsetiće Vas da se prezentacija bliži kraju.

Presenter-Logitech-Spotlight-Presentation-Time

Uz Spotlight, Vaše prezentacije biće efektnije i reprezentativnije, a Vi ćete prosto odisati sigurnošću. Moćan i elegantan, oduševiće sve prisutne, a Vama omogućiti da svaku prezentaciju podignete na viši nivo.

Logitech Spotlight možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR