Logitech predstavlja savršenu konferencijsku kameru za manje prostorije

Logitech predstavlja savršenu konferencijsku kameru za manje prostorije

4889
0
PODELI

Logitech je predstavio novu konferencijsku kameru namenjenu manjim konferencijskim dvoranama i salama za sastanke. Logitech MeetUp opremljena je 4K optikom i širokougaonim objektivom i čini svaku poziciju u prostoriji vidljivom.

Logitech MeetUp donosi izvanredan kvalitet video zapisa za manje konferencijske dvorane. 4K senzor i Logitech objektiv omogućavaju veću jasnoću, kao i brzo preusmeravanje, a omogućavaju i komunikaciju sa do osam osoba. Integrisani zvuk optimizovan je za akustiku prostorije, pružajući izuzetan zvuk i u malim prostorima. Trosmerni mikrofoni i prilagođen zvučnik omogućavaju sjajan zvuk. Uz dodatne mikrofone, možete proširiti domet zvuka proširiti do 4.2 metra.

savršenu-konferencijsku-kameru

Jednostavno je uključite pomoću USB priključka i koristite bilo koju aplikaciju za video konferenciju i Cloud uslugu. Omogućava izvrsnu rezoluciju, uravnotežene boje i sjajan zvuk. Dolazi sa zidnim nosačem kompaktnog dizajna. Besplatna mobilna aplikacija (dostupna na servisima Google Play i iTunes) pretvara vaš smartphone ili tablet u daljinski upravljač za MeetUp.

Očekuje se da će MeetUp konferencijska kamera biti dostupna u maloprodaji od juna 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1099 evra.

savršenu-konferencijsku-kameru3

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR