Logitech predstavlja novi M720 Triathlon Multi-Device miš

Logitech predstavlja novi M720 Triathlon Multi-Device miš

2332
0
PODELI

Kompanija Logitech predstavila je novi M720 Triathlon Multi-Device miš, koji ima mogućnost povezivanja na do tri uređaja i lako prebacivanje između njih – za maksimalnu produktivnost!

Triathlon M720 05

Logitech saopštenje za javnost:

Logitech je predstavio svestrani Logitech® M720 Triathlon Multi-Device Mouse, dizajniran kako bi ljudi bili produktivniji i jednostavnije koristili više ekrana i operativnih sistema. Miš se može upariti s maksimalno tri uređaja i omogućava prebacivanje između njih jednostavnim dodirom na taster. Kompatibilan je s Windows®, Mac OS®, Chrome OSTM, AndroidTM i Linux® platformama.
Triathlon M720 04

Logitech M720 Triathlon Multi-Device miš

Zahvaljujući Easy-SwitchTM tehnologiji, M720 Triathlon može neprimetno da se prebacuje između tri uređaja samo pritiskom na taster. S dvostrukom povezivošću, miš ovih svojstava može se povezati Logitech Unifying™ prijemnikom ili Bluetooth® Smart bežičnom tehnologijom. S iznadrposečnom brzinom scroll točkića bukvalno “letite” kroz dokumente, a kvalitet izrade garantuje trajnost i do 10 miliona klikova. Logitech OptionsTM software omogućava vam da prilagodite svoje iskustvo Windows® ili Mac OS® X potrebama. Uz to, M720 Triathlon miš povećao je uštedu energije, te sad može da radi dve godine na jednoj AA bateriji.
Triathlon M720 02

Cena i dostupnost

M720 Triathlon miš očekuje se u septembru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.99 evra. Ovo je jedan od dva miša koji će biti najavljen na IFA-i.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR