Logitech predstavlja miš MX ERGO!

Logitech predstavlja miš MX ERGO!

3719
0
PODELI

Nakon gotovo decenije od kako je predstavljen poslednji model trackball miša, novi MX ERGO dolazi sa jedinstvenim podesivim zglobom, preciznim praćenjem i mogućnošću povezivanja sa više uređaja. Namenjen je ljubiteljima trackballa i onima koji traže alternativu miševima i touchpadovima.

Pomoću podesivog postolja, možete povećati ugao od 0 do 20 stepeni, što poboljšava držanje zgloba i pronaciju. Anatomski oblik daje potporu šaci i prstima, dok mekana guma na površini osigurava udobno korićenje.

MX ERGO omogućava bržu i precizniju navigaciju, uz mogućnost trenutnog menjanja brzine i tačnosti kursora za optimalnu kontrolu pritiska tastera. LED svetlo svetli kada je uključen precizni način rada, što daje idealnu kontrolu pomoću „kuglice za praćenje“. Radi uz pomoć opcija Logitech Easy-SwitchTM i LogitechFlowTM, koje je moguće besplatno preuzeti kao deo softvera Logitech OptionsTM, čime se korišćenje na više računara podiže na novi nivo.

Dolazi sa baterijom koja traje do četiri meseca, u zavisnosti od načina korišćenja. Ukoliko vidite da je baterija pri kraju, potreban je samo jedan minut punjenja kako biste miš mogli da koristite ceo dan.

Logitech MX ERGO se očekuje u maloprodaji od septembra, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 109 eura.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR