Logitech predstavio Party kolekciju bežičnih miševa

Logitech predstavio Party kolekciju bežičnih miševa

1312
0
PODELI

Logitech vas poziva da rad za računarom učinite zabavnijim uz novo dizajnirane miševe. Party kolekcija inspirisana je stilom 80-tih i trendovima pop kulture koja naglašava svetle, kontrastne boje i razne šare. Kolekcija odvažnih dezena i boja doprinosi duhovitosti popularnih bežičnih miševa Logitech M325C i M317C.

Ove godine svi su pozvani na zabavu“, rekao je Anatoliy Polyanker direktor brenda Logitech. “Dizajnirani su tako da ulepšaju svaki vaš zadatak. Spojili smo omiljene stvari (lubenicu, sladoled na štapiću, …) izmiksovali ih i stvorili neočekivani mash up inspirisan individualnim izrazom.

Logitech Party Collection

Pored novog dizajna, bitno je da naglasimo da nova kolekcija obezbeđuje izuzetno pouzdano trajanje baterije. Održite zabavu i do 18 meseci bez zamene baterije. Pokreću se precizno i lagano preko internet stranica ili dokumenata uz udoban točkić za skrolovanje. Nano USB prijemnik omogućava da se udaljite i do 33 metra od računara bez gubitka veze.

Trenutno u našoj ponudi na sajtu možete pronaći model Logitech M238 koji odlikuje razigrana Logitech Play kolekcija inspirisana prijateljskim licima životinja i pametnim geometrijskim motivima.

Logitech Play Collection

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR