Logitech podiže višeračunarsku funkcionalnost na viši nivo, pomoću novih MX miševa i...

Logitech podiže višeračunarsku funkcionalnost na viši nivo, pomoću novih MX miševa i Flow softvera!

1733
0
PODELI

Logitech je predstavio novi softver, Logitech Flow, koji omogućava neprimetno upravljanje samo jednim mišem na do tri računara. Kompatibilan je sa novom generacijom Logitech miševa, Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S, dizajniranim za one koji traže naprednu, višestruku povezivost i preciznost senzora, ali i zadivljujući dizajn.

Logitech Flow dostupan je za download, kao deo softvera Logitech OptionsTM, pomoću kog možete korišćenje više računara podići na novi nivo. Uz nove MX miševe , možete deliti sadržaj između tri računara. Logitech Flow se lako instalira i dolazi s jednostavnim korisničkim interfejsom.

Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S imaju unapređene karakteristike, a uz pomoć Darkfield tehnologije povećane su brzina pokazivača, tačnost i rezolucija do 4000 DPI. Miševe možete koristiti na bilo kojoj površini, čak i na staklu, uz besprekornu kontrolu. Dolaze uz bateriju koja se brzo i jednostavno puni, a trajanje joj je produženo na do 70 dana, u zavisnosti od upotrebe.

logitechflow

Logitech MX Master 2S dolazi sa skrol točkićem prilagodljive brzine. Osim toga, možete prilagoditi dodatne funkcije, uz pomoć Logitech Options softvera.

Logitech MX Anywhere 2S dolazi s preciznim skrol točkićem, koji omogućava prebacivanje između standardnog (click-to-click) i jakog (hyper-fast) skrolovanja.

Oba miša anatomski su oblikovana. Logitech MX Master 2S podržava šaku i zglob u udobnom i prirodnom položaju, dok Logitech MX Anywhere 2S pruža udobnost i kontrolu .

Očekuje se da će novi miševi biti dostupni od juna 2017, Logitech MX Master 2S po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 109 e, a MX Anywhere 2S po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 e.

Dodatni miš koji je kompatibilan s Logitech Flow softverom, Logitech M590 Multi-Device Silent, dostupan je po maloprodajnoj ceni od 49,99 e. Ovaj visokoproduktivni bežični miš zaobljenih je linija, podržava dvostruko povezivanje i precizno skrolovanje.

Najnoviji miševi deo su Logitech MX linije, koja uključuje MX Master bežični miš i MX Anywhere 2 bežični miš. MX miševi nove generacije dolaze sa još više funkcija, uključujući i kompatibilnost s Logitech Flow.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR