Logitech noviteti u WinWin ponudi

Logitech noviteti u WinWin ponudi

1145
0
PODELI

Logitech je kompanija poznata po dugoj tradiciji proizvodnje kvalitetnih igračkih i drugih periferija za računare.Pogledajte koje to nove Logitech proizvode možete pronaći u WinWin ponudi.

 

 

 

 

 

 

 

Zvučnici Logitech Z50 Mini, Dolphin Gray (2.799din)

Logitech Z50-crop

Ovi mali, prenosivi i multimedijalni Logitech zvučnici su idealni za MP3 playere, tablete, pametne telephone.Za male zvučnike daju iznenađujuće jak zvuk. U istom trenutku mogu biti povezani na vise uređaja. Direktno se povezuju u struju i nije potrebno da se pune. Samo povežite vaš smartphone, tablet ili laptop i uživajte u zvuku.

Link do proizvoda na WinWin sajtu

Zvanični link proizvođača

 

Zvučnici  Logitech Z150 Black (2.799din)

Logitech Z150-crop

Ovi mali multimedijalni Logitech zvučnici daju čist stereo zvuk uz 6W jačine. Poseduju priključak za slušalice. Takođe se pored računara mogu povezati sa smart telefonima, tabletima i MP3 playerima.

Link do proizvoda na WinWin sajtu

Zvanični link proizvođača

 

Zvučnici  Logitech Z600 Bluetooth (21.599din)

Logitech Z600-crop

Logitech Z600 Bluetooth zvučnici su na prvom mesti dizajnersko dostignuće i savršeno će se uklopiti sa vašim Ultrabook ili Macbook računarom i poboljšati njihov izgled. Preko ugrađene Bluetooth podrške možete koristiti vaš laptop, pametni telefon ili tablet da bežično streamujete muziku. Može se na njih povezati do 3 uređaja istovremeno uz lako menjanje aktivnog uređaja. Dizajnirani su tako da pruže odličan zvuk u bilo kojem prostoru.

Link do proizvoda na WinWin sajtu

Zvanični link proizvođača

 

Miš Logitech M560, Cordless Black, White (4.699din)

Logitech M560 black-crop Logitech M560 white-crop

Logitech M560 bežični miš nam dolazi u crnoj ili beloj varijanti. Mogu ga podjednako dobro koristiti i levaci i dešnjaci. Poseduje specijalan taster za prebacivanje sa klasičnog Windows desktop intefejsa na brzi pristup funkcijama iz novog Windows 8 Metro intefejsa, kao što su App Bar, Charms bar i Start Screen. Prilično je udoban za dugotrajno korišćenje. Uz ultra brzo skrol točkić možete lako prolaziti kroz najduže dokumente ili web strane.

Link do proizvoda na WinWin sajtu 1

Link do proizvoda na WinWin sajtu 2

Zvanični link proizvođača

 

Miš Logitech M318e Laser Black (2.299din)

Logitech M318e-crop

 

Logitech M318e je miš za poslovne korisnike sa ultra preciznim laserskim senzorom. Karakteriše ga ergonomski dizajn i namenjen je dugotrajnom udobnom radu.

Scroll točkić je izuzetno precizan i ima i tilt funkciju. Sa njim ćete lako listati velike dokumente i tabele. Pravi izbor sa poslovne korisnike kojima treba kvalitetan i pouzdan miš.

Link do proizvoda na WinWin sajtu

Zvanični link proizvođača

Da li ste među ovim Logitech proizvodima pronašli nešto što vam se dopada? Ako jeste, trk do najbliže WinWin radnje po vaš novi miš ili zvučnike.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR