Logitech je predstavio novi G302 Daedalus Prime MOBA gaming miš

Logitech je predstavio novi G302 Daedalus Prime MOBA gaming miš

1057
0
PODELI
10a

Logitech je predstavio novi miš iz svoje G serije, Logitech G302 Daedalus Prime MOBA gaming miš. U njegovom testiranju su učestvovali profesionalni MOBA gameri iz timova širom sveta, da pomenemo samo neke: Team SoloMid, Cloud9, Invictus Gaming,….Ovaj miš je dizajniran da podnese opterećenja profesionalnih eSports gaming takmičenja.

Logitech G302 Daedalus Prime MOBA miš ima sistem opruga, koje poboljšavaju odziv levog i desnog klika i kliktanje postaje brže i preciznije. Dugmad na njemu su sposobna da registruju čak 5 klikova u sekundi.

Logitech G302 ima šest programibilnih tastera i svaki od njih može imati jednostavnu funkciju od jednog klika do nekog komplikovanog makroa. Sve to je moguće zahvaljujući Logitech Gaming softveru. G302 Daedalus Prime ima 4 koraka za podešavanje DPI i dugme za momentalnu promenu između ovih vrednosti za osetljivost.

10a

Dugmad na G302 mišu imaju životni vek od 20 miliona klikova, što je ekvivalentno recimo svakodnevnom igranju po 15 sati od strane profesionalnog gamera u periodu od dve godine.

Logitech G302 Daedalus Prime MOBA gaming miš bi trebalo da bude dostupan u Americi i Evropi ovog meseca po ceni od $49.99.

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR