Logitech G predstavlja napredne gejming slušalice dizajnirane za svakodnevnu upotrebu

Logitech G predstavlja napredne gejming slušalice dizajnirane za svakodnevnu upotrebu

1826
0
PODELI

Logitech G433 i G233 gejming slušalice superiornih audio peformansi i naprednog dizajna dolaze sa naprednom gejming tehnologijom, uključujući Pro-G zvučničke jedinice za vrhunske performanse zvuka. Zvučničke jedinice daju jasne visoke i niske tonove s minimalnim izobličenjima. Logitech G je optimizovao kvalitet zvuka za analognu reprodukciju, a ima i digitalni USB izlaz, tako da je zvuk jasan bez obzira na izvor zvuka.

ligitech-napredne-gejming-slusalice

Osim toga, Logitech G433 koristi DTS Headphone: X 7.1, koji pruža visokokvalitetan surround zvuk. Vrlo realistična tehnologija DTS Headphone: X precizno replicira 7.1 položaj zvučnika tako da možete čuti zvučne efekte okoline u prostoru i tačno locirati izvor zvuka, kao što su zvukovi udaljenih neprijatelja kao i iz kog smera oni dolaze. Takođe, možete podešavati glasnoću svakog od sedam audio kanala.

Logitech G433 i Logitech G233 slušalice su izdržljive, ali lagane i izuzetno udobne. Presvučene su hidrofobnom tkaninom otpornom na mrlje i dolaze u nekoliko boja: plavoj, crvenoj i crnoj. G233 dolaze u soft-touch crnoj s plavim jastučićima za uši. Oba modela slušalica imaju mrežaste jastučiće za uši, napravljene od providne tkanine, a navlaka im se lako skida, pa se jednostavno održavaju. G433 dolaze s dodatnim setom jastučića od mikro vlakana.

predstavljamo-logitech-napredne-gejming-slusalice

Oba modela slušalica dolaze sa visokokvalitetnim mikrofonom sa mikro pop filterom, za kristalno jasnu komunikaciju.

Očekuje se da će Logitech gejming slušalice G433 i G233 biti dostupne u junu 2017. po preporučenim maloprodajnim cenama od 129e i 89,99e.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR