Logitech G predstavlja G413 mehaničku gaming tastaturu s ekskluzivnim Romer-G mehaničkim prekidačima

Logitech G predstavlja G413 mehaničku gaming tastaturu s ekskluzivnim Romer-G mehaničkim prekidačima

2912
0
PODELI

Logitech G je predstavio dodatak u svom asortimanu mehaničkih gaming tastatura – Logitech G413 mehaničku gaming tastaturu. Projektovana je za preciznost i nenadmašne performanse, modernog dizajna. Logitech G413 dolazi sa Logitechovim ekskluzivnim Römer-G mehaničkim prekidačima, nudi 25% brži odaziv od standardnih mehaničkih tastera, sa gornjim delom kućišta od eloksiranog aluminijuma, dodatnim USB passthrough portom i preciznim pozadinskim osvetljenjem. Logitech G413 dolazi u dve verzije – Logitech G413 Carbon sa crvenim pozadinskim osvetljenjem i Logitech G413 Silver sa belim pozadinskim osvetljenjem.

Logitechovi ekskluzivni Romer-G mehanički prekidači izrađeni su za prvorazrednu brzinu i izdržljivost. Uz kratku tačku aktivacije od 1.5 mm, Romer-G prekidači beleže pritisak do 25% brže od standardnih mehaničkih prekidača. Romer-G prekidači su namenski dizajnirani za precizno i jasno osvetljenje tastature.

Legura četkanog aluminijuma služi kao okosnica tastature. Sa naglaskom na high-end završnu obradu i tehničke osobine, Logitech G413 je izrađena od materijala izuzetnog kvaliteta.

g413--firebird

Integrisani, dodatni USB passtrough pruža punu snagu i brzinu protoka podataka za svaki USB uređaj. Tastatura G413 raspolaže tasterima za podešavanja, tako da možete koristiti taster FN za kontrolu glasnoće, za pokretanje i zaustavljanje, odabir načina igre, rasvetu i još mnogo toga.

Logitech G413 mehanička gaming tastatura s pozadinskim osvetljenjem u Carbon i Silver verziji očekuje se početkom aprila 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra.

Logitech G, brend Logitech Internationala, globalni je lider gejming periferija za PC i konzole. Logitech G osigurava gejmerima svih nivoa vrhunske tastature, miševe, slušalice, podloge za miševe, volane i kontrolere – putem inovativnog dizajna i napredne tehnologije. Kompanija je osnovana 1981. sa sedištem u Lozani u Švajcarskoj. Logitech International je švajcarska javna kompanija prisutna na SIX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (Logi) tržištima.

g413--firebird

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR