Odskrolujte na neko srećnije mesto sa Logitech Doodle kolekcijom – novi Doodle...

Odskrolujte na neko srećnije mesto sa Logitech Doodle kolekcijom – novi Doodle miševi bude decu u nama!

1789
0
PODELI

Logitech International je švajcarska kompanija prisutna na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) tržištima, osnovana 1981. godine. Među Logitech brendovima su i Jaybird, Logitech G i Ultimate Ears.

Miševi iz Doodle kolekcije dizajnirani su kako biste svakodnevne trenutke pretvorili u zabavu. Logitech je koristio izuzetno kreativna rešenja rešenja i osmislio niz ručno iscrtanih ikonografskih likova, kako biste svakom zadatku pristupili inspirisani.

10588748_2

Inspirisana uzbudljivim skicama imaginarnog sveta, Doodle kolekcija kombinuje snažnu vizuelnu priču sa zamršenim ručno iscrtanim likovima, uzorcima i simbolima. Ovogodišnja kolekcija namenjena je ljudima koji su sačuvali dete u sebi, spontanog i maštovitog duha.

Miševi iz Doodle kolekcije izdržaće i do 12 meseci s jednom baterijom. Glatko se kreću kroz web stranice ili dokumenta pomoću udobnog scroll točkića, bez obzira ne to da li koristite Windows, Mac OS, Chrome OS ili Linux. Miš dolazi sa Nano USB prijemnikom sa 10 metara dometa.

10588747

Doodle kolekcija se u svetu očekuje u prodaji u junu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 24.99 eura, a uskoro će biti dostupna i ekskluzivno u WinWin-u!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR