Life Is Strange najavni trailer

Life Is Strange najavni trailer

1107
1
PODELI
Life is Strange

Life is Strange je epizodna avantura  koju je razvio Dontnod Entertainment, poznat po igri Remember Me. Pogledajte najavni trailer:

Glavni lik u igri Life is Strange je tinejdžerka Max Caulfield, koja se vraća kući u Oregon nakon dužeg odsustva i otkriva da je neko iz njenog odeljenja u školi nestao.

Takođe Max otkriva da ima sposobnost da vraća vreme unazad i da menja prošle događaje što prouzrokuje tzv. “Butterfly effect”(efekat leptira). Za one koji ne znaju, to je činjenica da i najmanja promena u prošlim događajima može izazvati drastično izmenjene dalje događaje u vremenskoj liniji. U samoj igri, ove promene će se snimati i prenositi iz epizode u epizodu, pa će igrači moći da vide kako njihovi postupci i odluke utiču na dalji tok priče. Najviše kako utiču na njenu potragu za kolegom iz razreda koji je nestao i takaođe kako utiču na njen odnos sa prijateljicom Chloe.

Prva od pet epizoda igre Life is Strange izlazi 30. januara 2015. po ceni od £3.99 / $4.99 / €4.99.  A igrači mogu da kupe i kompletnu sezonu, odnosno svih 5 epizoda unapred po ceni od £15.99 / $19.99  / €19.99.

Izvor: CVG

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR