LG zvanično predstavio svoj novi “flagship” – LG G3!

LG zvanično predstavio svoj novi “flagship” – LG G3!

2444
0
PODELI

LG je najzad predstavio svoj novi flegšip telefon, LG G3. Do sada smo čuli skoro sve detalje o uređaju zahvaljujući stalnom curenju informacija, ali LG je potvrdio par stvari koje nisu bile u potpunosti sigurne. G3 poseduje skoro sve što smo očekivali od ovog modela, uključujući vrhunski procesor i displej ekstermno visoke rezolucije (Quad HD).

Breaker

G3 poseduje displej dijagonale 5.5 inča sa Quad HD rezolucijom. U pitanju je rezolucija od 2650×1440 piksela koja čini prikaz vrlo impresivnim. Ugrađen je Snapdragon 801 procesor, zajedno sa 2GB RAM memorije i 16GB interne memorije, dok LG nudi i model sa 3GB RAM i 32GB interne memorije.

lg g3 0520

LG G3 će izaći za Android 4.4 verzijom operativnog sistema, imaće izmenjivu bateriju od 3.000mAh i microSD slot za memorijsku karticu.

Što se tiče specifikacija kamere, G3 ima kameru od 13 megapiksela sa optičkom stabilizacijom slike i infracrveni laser za auto-fokus. Laserski auto-fokus pomaže uređaju da fokusira i pravi fotografije izuzetnom brzinom.

LG G3 02

LG navodi i tanak dizajn G3 modela, kao i metalik završnu obradu, koja čini ovaj uređaj otpornim na otiske prstiju. Interfejs je značajno izmenjen kako bi se uklopio u koncept za dizajn G3 modela: “Jednostavnost je pametna.”. Od “smart” mogućnosti na G3 prisutna je Smart Keyboard tastatura koja uči navike u kucanju, Smart Notice koji funkcioniše poput ličnog asistenta/Google Now hibrida i Smart Security za stvari poput Knock On i načina za skrivanje ličnih fajlova od tuđih očiju.

LG G3 04

Uređaj će biti dostupan u Metalik Crnoj, Svileno Beloj, Sjajno Zlatnoj, Mesečevo Ljubičastoj i Bordo Crvenoj boji u toku godine.

LG G3 05

Šta mislite o LG G3 modelu? Da li ćete ga uzeti u obzir pri kupovini sledećeg telefona?

 

Izvor: Talk Android

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR