LG zvanično najavio UX 4.0 za LG G4

LG zvanično najavio UX 4.0 za LG G4

703
0
PODELI

LG je prikazao narednu verziju svog Android korisničkog interfejsa, koji će se premijerno naći na LG G4 telefonu.

Breaker

Promo video koji je juče pušten je prvo nabrajao sve veće mogućnosti koje su imale prethodne tri verzije – Quick Memo i QSlide iz prve verzije, KnockON i KnockCode iz druge verzije, Gesture i Touch opcije za slikanje iz treće.

LG UIX 4.0 01

Na kraju, LG UX 4.0 dodaje Camera Manual Mod i Smart Notice. Kamera na LG G4 ima tri moda – Jednostavni, Osnovni i Manuelni, u skladu sa veštinom korisnika. Možete jednostavno usmeriti kameru i slikati ili koristiti Manuelni mod za kompletno podešavanje kamere.

Smart Notice nije nova mogućnost, iako objava za novinare tvrdi drugačije, jer je prisutan i kod LG G3. Imitira Google Now i uči svakodnevnu rutinu korisnika, prati planove o putovanju i nudi bitne informacije u pravom trenutku.

LG UIX 4.0 02

Od ostalih mogućnosti tu je unapređeni kalendar, koji dozvoljava da se postavljaju podsetnici za događaje na društvenim mrežama jednostavnim prevlačenjem. Nova galerija će grupisati fotografije u zavisnosti od događaja ili lokacije. Tu je i mogućnost da LG G4 komponuje unikatne melodije za kontakte iz imenika.

Sada samo čekamo zvanično predstavljanje LG G4 telefona.

 

 

Izvor: GSMArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR